Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HU-SFGAME.EU | English/Hungarian

SpeAroX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

język polski da rade tutaj wlączyć? Bo wyskakuje mi jaki uptade wtf?

Dodajcie mnie do gildii mój nick Qlimaxowa

Opublikowano

Zapraszam Wszystkich Do gildi na s3 :D

-Gildia - Wymiatacze666

- Leader- Croisen

-Twierdza- 50

-Skarbeic- 100%

-Trener- 100%

Pisać Priv !! na s3 !!

Opublikowano

Bardzo chętnie zapraszam do mojej gildii. Czekam na ludzi by zwiększyć poziom skarbca i trenera. Mój nick w grze to Qlimaxowa ,proszę pisać PW w grze S3 zapraszam ! !

Opublikowano

wie ktoś czemu nie moga na tym serverze założyć konta? Pisze, że nazwa jest nie dostępna. Próbowałem byle co wpisać i dalej to samo ;x

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

serwer chyba padl :( 

Sziasztok! 

Sajnálattal kell közöljük, hogy a HU-SFGame bezárja kapuit azonnali hatállyal. A bezárásnak több oka is van többek közt, hogy nem érkezett elég támogatás, hogy tovább fenntartsuk a szervereket. És tiszteljük a Playa Games GmbH munkáját és ezúton kérünk minden játékost, hogy játszanak az eredeti szervereken, ami az sfgame.hu webcím alatt érhető el. 

Köszönjük, hogy nálunk játszottatok. További szép napot és kellemes ünnepeket és boldog újévet kíván a HU-SFGame Csapata. 

[email protected] 

Hello! 

We regret to inform you about that HU-SFGame is closing immediately. One of the reasons being that we haven't received enough donation to run the server anymore. We also respect Playa Games GmbH and we strongly encourage you to play on the official server which can be found at sfgame.co.uk

Thank you for playing on our server. Have a nice day, merry christmas and happy new year. 
HU-SFGame Team.

[email protected]

Opublikowano

Tyle czasu i topka poszła się walić a wielka szkoda i coś nie chce mi się w to wierzyć bo jeszcze dzisiaj była ankieta czy otworzyć nowy serwer na podstawie s4.

wipek.pl

Opublikowano

Tyle czasu i topka poszła się walić a wielka szkoda i coś nie chce mi się w to wierzyć bo jeszcze dzisiaj była ankieta czy otworzyć nowy serwer na podstawie s4.

Serio?

Nie zauważyłem tej ankiety 

Opublikowano

Serwer padł więc temat jest zbędny, wątpie czy autor tego tematu jeszcze się tutaj pojawi więc, jeśli można, proszę o zamknięcie tematu.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...