Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doom bots of doom 17 - 27 lipca.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doom boty zawitają do LoLa na okres 17 - 27 lipca.

A nagroda? Zwykła ikonka przyłowyłacza  jak w przypadku lustrzanego Arama. ;_;

Opublikowano

Czemu oni wszystko robią na określony czas? rozumiem, gracze wtedy by mogli nie grać zwykłych normali ale przecież mieliby ten URF czy te boty

Co jak co ale Evadeee już sobie nie poradzi na 5-ciu gwiazdkach

nagroda może być avatar to avatar, kolejny do kolekcji ;d

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie wiem czemu riot jak wypuszcza fajne tryby to na określony czas przecież te boty mogłyby zostać na zawsze przynajmniej by się miało co pograć po nie udanym rankedzie albo urfa i one for all czy jakoś tak też było fajne

Opublikowano

Czemu oni wszystko robią na określony czas? rozumiem, gracze wtedy by mogli nie grać zwykłych normali ale przecież mieliby ten URF czy te boty

Co jak co ale Evadeee już sobie nie poradzi na 5-ciu gwiazdkach

nagroda może być avatar to avatar, kolejny do kolekcji ;d

Przede wszystkim dlatego iż każdy nowy tryb po kilkunastu meczach się nudzi. To samo jest z Aramami czy Dominionami, tak gracze chciali Arama dostali i teraz zobacz ile gra na Aramach czy też Dominionach w porównaniu do innych trybów. tryb ma być tzw. niespodzianką dla graczy bo troszkę się rozerwali od tych rankedów.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Przede wszystkim dlatego iż każdy nowy tryb po kilkunastu meczach się nudzi. To samo jest z Aramami czy Dominionami, tak gracze chciali Arama dostali i teraz zobacz ile gra na Aramach czy też Dominionach w porównaniu do innych trybów. tryb ma być tzw. niespodzianką dla graczy bo troszkę się rozerwali od tych rankedów.

Taki sposób ja rozumiem, tylko jedynie czego bym chciał, by za te doom boty była odrobina większa liczba IP. Marzenia ściętej głowy.

Opublikowano

Na aramach gra bardzo dużo ludzi :). Jak nie grasz to nie komentuj :P. Co do trybu Doom Bots, to każdemu polecam, bo zabawa jest niezła :D. Grałem na PBE i można się pośmiać.

Opublikowano

Bardzo fajne boty ciekawe jak evadee bedzie sobie radzic haha mysle ze bedzie zabawa ze znajomymi :3 podoba mi sie ta idea

Haha też się zastanawiałem :D  Pewnie errory wyjebałoby nawet po update a ominąć nie ominęłoby wszystkiego nawet Riven 40% cdr :D

Opublikowano

Gunwo prawda że nowy tryb się szybko nudzi, wprowadzili aramy i większość moich znajomych non stop je męczy, gdyby zostawili URFa, i One for All, nadal by były bardzo popularne, a jakby nie było wprowadza to bardzo fajną różnorodność w rozgrywce, bardzo kiepsko RIOT robi wprowadzając takie atrakcje i je zabierając tydzień/dwa później :( A poziom trudności botów powinni obowiązkowo zostawić, bo to tylko boty... A te "zaawansowane" grają gorzej niż te łatwe -.-

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego RIOT kasuje te tryby, które bardzo urozmaicają rozgrywke, URF i aktualne boty. Myślę że te boty na stałe powinny być - jest to dobra odskocznia od rankedów czy normali + świetna zabawa. Oglądałem u youtubera ( nie podam nazwy bo nie wiadomo mi, czy można - tak więc napisze tylko : MrFli.... każdy jego widz będzie wiedziałem. Tryb wyśmienity.

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Usuwają je dlatego, że tam jest napisane jak na tę gwiazdkę najedziecie :okres testowy: czy jakoś tak...

Blitz Survival Games non premium = blitzsg.pl!

Opublikowano

http://scr.hu/7t1/5v1em

Czy to jest to?

To jest wprowadzenie do gry z botami czyli jednak to nie jest Doom boots. Mieli wprowadzić dzisiaj :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Bardzo fajne boty ciekawe jak evadee bedzie sobie radzic haha mysle ze bedzie zabawa ze znajomymi :3 podoba mi sie ta idea

Trzymanie spacji. Zabawa ze znajomymi jak ch*j. :D

P.S. Nie graj więcej w LoLa

@topic

Tryb bardzo ciekawy, tylko że znowu wprowadzony tylko na określony czas :/ Niby "okres testowy" ale i tak tego nigdy na stałe nie wprowadzą.

Opublikowano

Trzymanie spacji. Zabawa ze znajomymi jak ch*j. :D

P.S. Nie graj więcej w LoLa

@topic

Tryb bardzo ciekawy, tylko że znowu wprowadzony tylko na określony czas :/ Niby "okres testowy" ale i tak tego nigdy na stałe nie wprowadzą.

A ja ci powiem ze uzyje evedeee i bede trzymal spacje w c**j dlugo :* <3 no i oczywiscie bede gral dalej w lola i dalej na boly <3 <3 <3

sygna max 800 x 200

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...