Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Hearthstone na iPad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5055314053684191138521.png  

Witajcie, w tym poradniku pokaże wam jak zagrać w Hs na iPad.

Gra jest dostępna za darmo pod tym linkiem:

https://itunes.apple.com/us/app/hearthstone-heroes-warcraft/id625257520?mt=8

Informacje:

• Rozmiar 477 MB
  • Wersja 1.0.5834
  • Język - Angielski, Chiński, Niemiecki, Francuski, Włoski, Koreański, Polski, Portugalski, Ruski, Hiszpański 
  • Wydawca Blizzard
  • Data wydania 8 lipca 2014
  • Kategoria gra
  • Darmowa
  • Wiek 12+
  • Karcianka 

Więcej informacji o niej macie podane na stronie.

SS:

3132114053680751138521.jpeg

3897014053680971138521.jpeg

2846314053681261138521.jpeg

8332614053681571138521.jpeg

2703314053681691138521.jpeg

Aby zagrać musimy mieć połączenie z internetem i iPad 2 lub lepszego.

PS.

Za zalogowanie się na iPadzie dostaniecie za darmo jeden pakiet ekspercki.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

A to nie jest czasem wersja na iPada a nie iPoda? Popraw lepiej.

Dzięki pomyliło mi sie z iPodem xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dzięki pomyliło mi sie z iPodem xD

Nie ma sprawy. Ogólnie to jestem posiadaczem iPada i całkiem przyjemnie się gra w HSa, można zawsze umilić sobie czas na różnych wyjazdach przy jednej z najlepszych karcianek ;). Jednak jak ktoś ma spore palce to nie polecam gry na iPadzie, łatwo wystawić złą kartę itp...

Yykfu5r.png

Opublikowano

Nie ma sprawy. Ogólnie to jestem posiadaczem iPada i całkiem przyjemnie się gra w HSa, można zawsze umilić sobie czas na różnych wyjazdach przy jednej z najlepszych karcianek ;). Jednak jak ktoś ma spore palce to nie polecam gry na iPadzie, łatwo wystawić złą kartę itp...

Zazdro;c Jak wyjdzie na androida to kupie jakis fajny tablet i cale nocy na wifi przesiedze xD

Ile dałeś za ipoda i chodzi płynnie i w ogóle? 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zazdro;c Jak wyjdzie na androida to kupie jakis fajny tablet i cale nocy na wifi przesiedze xD

Ile dałeś za ipoda i chodzi płynnie i w ogóle? 

IpAda, nie iPoda, zapamiętaj wreszcie i popraw literówki w temacie xD. Gram na iPadzie mini - chodzi płynnie, nie ma żadnych zacięć. Cena zależy od wersji - samo wifi lub wifi +3g.

Yykfu5r.png

Opublikowano

IpAda, nie iPoda, zapamiętaj wreszcie i popraw literówki w temacie xD. Gram na iPadzie mini - chodzi płynnie, nie ma żadnych zacięć. Cena zależy od wersji - samo wifi lub wifi +3g.

Jezuuuuu ciągle zamiast ipad to ipod pisze xDDD

A który lepszy i którego masz?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jezuuuuu ciągle zamiast ipad to ipod pisze xDDD

A który lepszy i którego masz?

Ja mam wersję z samym wifi, jest tańsza i pasuje do moich potrzeb - jeśli wyjeżdzam to zazwyczaj mam tam wifi, więc nie potrzebuję 3g. Wesja z 3g jest sporo droższa, jeśli ktoś potrzebuje 3g to ta wersja będzie dla niego najlepszym wyborem.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Ja mam wersję z samym wifi, jest tańsza i pasuje do moich potrzeb - jeśli wyjeżdzam to zazwyczaj mam tam wifi, więc nie potrzebuję 3g. Wesja z 3g jest sporo droższa, jeśli ktoś potrzebuje 3g to ta wersja będzie dla niego najlepszym wyborem.

Poprawiłem tekst. 

Ogółem poradnik się podoba?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Poprawiłem tekst. 

Ogółem poradnik się podoba?

Co do estetyki to ja zmieniłbym kolory, żeby tekst był bardziej przejrzysty i czytelny. Komuś kto nie wie o mobilnej możliwości pogrania w HSa może się przydać.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Co do estetyki to ja zmieniłbym kolory, żeby tekst był bardziej przejrzysty i czytelny. Komuś kto nie wie o mobilnej możliwości pogrania w HSa może się przydać.

Jakie kolory sa dla ciebie przyjemne dla oka to zmienie. Niech ktos zmieni na iPad a nie przez 2 i.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Będę miał te same karty itp które mam na moim aktualnym HearthStone?

Tak logujesz sie tym samym kontem i wszystkie to samo masz.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie nazwałbym tego poradnikiem, prędzej przedstawieniem gry jak już. Podałeś link do pobrania i przepisałeś informacje (zapewne kopiuj/wklej) z tej strony..

giphy.gif

Opublikowano

Jakie kolory sa dla ciebie przyjemne dla oka to zmienie. Niech ktos zmieni na iPad a nie przez 2 i.

Ja bym zmienił na neutralny, przyjazny dla oka kolor, ciemne odpadają.

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...