Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na gildie TGuildsEX by TiREX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie szukam pluginu by TiREX. Wiem, teraz każdy napiszę nie polecam go, polecam uc2 itd. Nie chcę widzieć takich komentarzy. Może być nawet z tym backdoorem.. Proszę o odp.

Opublikowano

@AdrianWojtas spam.

@silviania.net spam.

Co do. dużo osób go ma szukam na googlach takie coś:

TGildieEX.jar

TGildieEX.zip

itp. ;>

Opublikowano

Tirex wielki programista lat 14 plulginu nie polecam. . Plugin jest autorski nikt i go nie da i teoretycznie nie masz prawa go używać. Udostępnił go paru osobom niejaki developer.pl ale dodał backdoora . Równie dobrze mógłbyś prosić o plugin na gildie z skkfa . Słowem nie dostaniesz go a już napewno nie za darmo.

Opublikowano

No kurde, takie tematy powinny być od razu zamykane... Mój plugin to możecie tylko ode mnie go kupić...

Tirex wielki programista lat 14 plulginu nie polecam. . Plugin jest autorski nikt i go nie da i teoretycznie nie masz prawa go używać. Udostępnił go paru osobom niejaki developer.pl ale dodał backdoora . Równie dobrze mógłbyś prosić o plugin na gildie z skkfa . Słowem nie dostaniesz go a już napewno nie za darmo.

czytaj skype

Opublikowano

Nie ma za darmo chyba ,ze jakis Noobek- wrzucil na neta. Ja kupilem od TiREX'a za 110 zl gildie.

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

Opublikowano

Nikt ci nieda tego pluginu ;p Odpuśc sobie i zrób coś sam Każdy kto miał ten plugin czy był w nim backdoor czy nie to serwer padał chwilę po tym co się parę osób o tym dowiedziało. Postaw serwer z tym pluginem to pewnie też długo nie postoi ;p. /Tsunami

banner.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@topic napisz do mnie na pw napisze ci na jakim forum kozesz znalesc ten plugin i chyba najnowsza wersje:)

P.S nie ja go udosteonialem. (Nie posiadalem go dopuki z tamtad go nie wzialem)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@noIP

A raczej palkia

Zarzekam się, że do pluginu przezemnie udostepnionego w wyniku sprzeczki z włascicielem landcrafters tirexem i dark iwankiem  nie dodałem żadnego backdoora ani komendy na op'a. Tą komendę dodał sam Tirex chcąc się zabezpieczyć przed serwerami kradnącymi jego pluginy, jednak posiadam wersję bez tej komendy i w jej sprawie proszę pisać mi na PW. 

Pozdrawiam osoby które płaciły temu kidowi za to gówno z xcrafters (wgl to nie ma prawda sprzedawać tego bez odliczania podatku, do tego to nie jest w pełni jego praca :))

Proszę Cię człowieku, czy Ty siebie słyszysz? Odprowadzać podatek od czego? Nie jest jego praca? Kod z xcrafters jest tak objechany przez każdego, że nie ma sensu znów wprowadzać jakiś wątków prawnych w ten temat (swoją drogą, Twoja znajomość prawa, aktualnych dyrektyw jest na tak niskim poziomie, że nie wiesz o czym piszesz ale piszesz). Zresztą, było by miło gdybyś nie wyzywał ludzi od "kidów" - obstawiam, że sam nim jesteś i musisz siebie dowartościować obrażając innych - to takie prostackie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@_const

Ja go znam przynajmniej i wiem ze to w 80% kod z xcr :)

Co do dowartościowania: ten tekst w internetach słyzsałem już 30 raz, wymyśl coś lepszego :)

Ty gówno znasz, gówno umiesz, i gówno będziesz umiał.

Wielki programista, z dupy wzięty. 

Taki k***a jesteś pewny ze aż w 80 %? Haha

Ale dojebałeś o tym podatku. To teraz będę musiał płacić podatek ze się wysram?

Ja p******e, ale programista.. A po c**j się wypowiadasz, jak nie wiesz co to jest podatek i kiedy się go płaci.

Idź k***a na dwór, a nie siedzisz w domu na kompie xD I MYŚLISZ ALE JESTEM PrOGRAMISTĄ.

@_const on jest gimbem i gówno wie ;)

Opublikowano

Autor plików nie wyraża zgody na udostępnianie jego plików.

Zamykam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...