Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję mikrofonu do rozmów na skypie podczas grania. Jaki polecacie? Tak aby dobrze głośno i wyraźnie było mnie słychać

Opublikowano

Im droższy tym lepszy, trudno wskazać jakiś szczególny bo ten sam mikrofon może się zachowywać inaczej u kogoś innego. Trzeba tylko na niego uważać żeby go nie urwać albo  żeby go nie wciągnął odkurzacz, jak mi się kiedyś przytrafiło.

Opublikowano

Tracer miałem + sterowniki od realteka i opcja odszumiania w czasie rzeczywistym. Dośc o dziwo był dośc dobry. Teraz mam Samson Go Mic'a i również bardzo polecam ponieważ starcza na dłużej a jakość oszałamiająca, ale wiadomo trzeba troszkę większy budżet posiadać ;/

Opublikowano

a do ilu zł?

Było by prościej z ceną :D

Ja od siebie polecam zalman zm-mic1 i dużo osób Ci go poleci ;)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Cena aby nie przekraczała 130 zł. Ale im taniej tym lepiej, miałem zamiar kupić słuchawki z mikro ale gdy mam już słuchawki to ten interes mi się nie opłaca.

Opublikowano

Witam, poszukuję mikrofonu do rozmów na skypie podczas grania. Jaki polecacie? Tak aby dobrze głośno i wyraźnie było mnie słychać

Pomogę Ci (ja Ding) - jeśli mi powiesz - do ilu złotych szukasz tego mikrofonu?

bez gif

Opublikowano

Pomogę Ci (ja Ding) - jeśli mi powiesz - do ilu złotych szukasz tego mikrofonu?

Napisał przecież że do 130zł. Zacznij czytać dalsze postu, a nie tylko pierwszy.

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ktoś wie czy gdzieś dostanę czarnego tego Tacera TRS-4 S4?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...