Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skrzynki się najbardziej opłaca?

qeers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

mam do was pytanie zamierzam otworzyć ok. 40 skrzynek za kilka dni, i chciałbym wiedzieć które skrzynki są najbardziej opłacalne i z których skrzynek dropi karambit? prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Phoenix.. ale to zależy jakie skiny ci się podobają. Ze 40 skrzynek mała szansa ze coś wypadnie ja więcej otworzyłem i nic z tego nie mam.

Opublikowano

Phoenix.. ale to zależy jakie skiny ci się podobają. Ze 40 skrzynek mała szansa ze coś wypadnie ja więcej otworzyłem i nic z tego nie mam.

Nie zawsze, to zależy od ''szczęścia'' kumpel otworzył 2 Phoenix i się poddał bo nic ciekawego, kupiłem mu keya i kazałem otworzyć mu jeszcze jedną, otwiera a tam knife... I co powiesz? Raz ci dropnie za 1 razem a raz ci dropnie za 2-setnym razem.

Otwieraj Phoenix'y najładniejsze skiny według mnie.

Opublikowano

Nie zawsze, to zależy od ''szczęścia'' kumpel otworzył 2 Phoenix i się poddał bo nic ciekawego, kupiłem mu keya i kazałem otworzyć mu jeszcze jedną, otwiera a tam knife... I co powiesz? Raz ci dropnie za 1 razem a raz ci dropnie za 2-setnym razem.

Otwieraj Phoenix'y najładniejsze skiny według mnie.

Napisałem ze jest mała szansa, naucz się czytać. 

Opublikowano

Bo zastanawiam się czy bardziej się oplaca kupować skrzynki czy karambit?

Karambit to spory wydatek, a na skrzynkach może ci taki wylecieć, hmm nie opłaca się inwestować takiej kwoty w grę, ja bym otwierał skrzynki ;p

• 1 rok później...
Opublikowano

Z tego co zauważyłem Karambit najczęściej dropi ze zwykłej Chromy ale ona ma strasznie słabe skiny. Bardziej się opłaca kupić za tę kwotę najtańszego karambita niż dostać na 95% same niebieskie i fioletowe skiny. Niektórzy dropną kose po paru skrzynkach inni otwierają i po 700 i tej kosy nie mają. Według mnie zbyt duże ryzyko ale jeżeli Cie stać to próbuj i pochwal się rezultatem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...