Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rewers przeciwnika - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd? Na koniec kazdego sezonu bo wbiciu 20 rangi lub lepszej dostajesz to się nazywa ,,rewers,, i  w opcjach mozesz sobie zmienic i masz inny wyglad kart. Teraz tez do konca lipca mozesz dostac nowy ja juz wbilem ta 20 range aby miec ;>

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Krótko ja gram 2 dni dopiero w hs i na lajcie wbiłem 20 range. Tak klikasz pojedynek i zakladka rankingowe i 3 wygrana to ranga w gore bo masz 2 gwiazki.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To spróbuje :D

/edit.
Wygrałem pierwszą grę i mam 25 i jedną gwiazdke, a niby od 20 ma być ranga, więc już bede mógł odebrać ten wygląd kart pod koniec miesiąca?

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To spróbuje :D

/edit.

Wygrałem pierwszą grę i mam 25 i jedną gwiazdke, a niby od 20 ma być ranga, więc już bede mógł odebrać ten wygląd kart pod koniec miesiąca?

Nie? musisz wygrać jescze 2 gry zeby wbic 24 i tak dalej az do 20 a ilosc wymaganych gwiazdek bedzie wzrastac. Jezeli wygrasz pare razy to bedziesz mial serie i za jedna wygrana 2 gwiazki. Od 25 do 20 nie mozesz spasc ani gwiazki ci nie moga zejsc oprocz 20. Na koniec sezonu dostaniesz dopiero a 1 sezon to 1 msc.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

aha, czyli im mniej tego rankingu tym lepiej, myślałem, że na odwrót ;d

Dokladnie od 25 do 1 a potem legenda jest.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ok, to jeszcze ostatnie pytanie. Jak wbije 20 rangi i nie będę potem grać rankedów to będzie mi z czasem to spadać czy cały czas bede mieć 20 rangi?

Caly czas do konca sezonu. Bo do 20 rangi nie da sie spasc przegrywajac nawet.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...