Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE otrzymalem bana za nic na konto prosze o pomoc PILNE!

BOT24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

konto zostalo zakupione przezemnie od jendego z graczy, konto znajduje sie na serwerze glob 1 konto zostalo stworzone przez admina podobnie, konto posiadalo 35lf4 na 16lv drony all na 16 i ponad 35 bo2 na 16lv, 50pp 30 mln seprom i prometium w skylab.

odpowiedz od support PL:

Konto zostało zablokowane, jednak nie przez kogoś z ekipy polskojęzycznej. Nie mamy zatem możliwości by ingerować w decyzje członków innych teamów. Według wpisu na koncie blokada jest permanentna.

prosze o pomoc co dalej robic...

Opublikowano

Z tego co wiem, to BP nie toleruje sprzedaży ich kont. Za takie wybryki jest perm i Ty go właśnie dostałeś. Nic w tej sytuacji nie zrobisz, skoro support Ci taką wiadomość przysłał. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

gosci sprzedajacy konto mial znajomosci z BP, a polski support kazal mi do angielskiego napisac porazka.

a co ty k***a chciales ? by polski support tobie pomogl ? to jest niemiecka gra za wszystkie bany odpowiadaja niemcy , polacy nie moga dawac tobie permow na konto , a jezeli oni nie moga dawac permow to nei moga ich zdejmowac nie wiem skad twoje zdziwienie jest ... Napisali tobie dobrze jak chcesz porozmawiac na temat tego konta to nap[isz list do niemeic , a dostaniesz odpowiedz . Nikt z nich nie gwarantuje tobie odzyskania konta , poniewaz kupujac konto wizesz sie z ryzykiem ze tobie je zablokuja wiec nie wiem skad t ozdziwienie . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...