Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać rankedy jako początkujący? Skąd brać karty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zaczalem grac w hearthstona i podoba mi sie gra palladynem , lecz nie wiem czy dobrze robie grajac rankingowe mecze.. mam dopiero 4 lvl pallkiem i skad mam brac lepsze karty? Jest jakas strona skad moge brac deck buildy? co to sa te zlote karty? Jaka jest roznica miedzy graniem na arenie a gry rankingowej ?

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Na 10 lvl masz wszystkie podstawowe karty. Lepsze kupujesz za pył lub otwierasz pakiety eksperskcie. Do 20 rankingu graj ile wlezie rankedy bo ci nie spadaj gwiazki.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Witam , zaczalem grac w hearthstona i podoba mi sie gra palladynem , lecz nie wiem czy dobrze robie grajac rankingowe mecze.. mam dopiero 4 lvl pallkiem i skad mam brac lepsze karty? Jest jakas strona skad moge brac deck buildy? co to sa te zlote karty? Jaka jest roznica miedzy graniem na arenie a gry rankingowej ?

Gry rankingowe od normalnych różnią się tylko tym, że zdobywasz rangę, możesz spokojnie je grać, lecz jako początkujący za wiele tam nie osiągniesz. Arena to już inny tryb, opisałem to w moim poradniku. Zapraszam do lektury, na pewno się przyda ;) http://www.mpcforum.pl/topic/1226430-hearthstone-heroes-of-warcraft-poradnik-dla-poczatkujacych/

Yykfu5r.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...