Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer pod lol`a.

grochu321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma zamiar kupić nowy komputer , który będzie przeznaczony tylko do gry w lol`a .

Czy mógłby mi poradzić jak wymieniony poniżej sprzęt będzie sprawować się w grze?

Procesor : Intel Pentium G2020 2.9 Ghz 2 rdzeniowy.

Karta Graficzna : nVidia Geforce GT 610

Ram : 4 GB.

Dysk: 500 GB.

Opublikowano

Ogólnie to nie będe grał na full detalach bo do lola jest to nie potrzebne. Potrzeba mi sprzętu dzięki, któremu pozbęde się lagów i gra będzie chodziła płynnie.

Opublikowano

Napisz w dziale 'Komputery' jaki masz budżet i do czego ma służyć komputer, tam Ci pomogą i na pewno odradzą sprzętu który podałeś, jest najzwyczajniej słaby i pewnie cena jest zawyżona(gotowiec z allegro)

Opublikowano

A mi chodzi o to że za cenę za którą kupisz tego gotowca możesz mieć o wiele lepszy komputer który na spokojnie uciągnie lola i niektóre gry na niskich..

Opublikowano

Lepiej kup lepszy procek bo koledzy ci doradzaja lepsza karte a procek nie wykorzysta w 100% karty ;)

Co ma procek do karty? :DDDDD

Pograsz leciutko. Ja mam gt220 i nie ma lipy. Kiedyś grałem na 1 rdzeniowym 1.8 i fx5600 to były czasy pol godzinnego wczytywania :D

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Uwiez mi mam Procek Amd athlon II 4x 630 taktowanie 2.8 a podkrecony na 3.2 a karte mam geforce gtx 650 ti i ja nawet nie wykorzystuje swojej karty w 100% ale lol smiga na najwyzszych 75fps stale :P

Opublikowano

Uwiez mi mam Procek Amd athlon II 4x 630 taktowanie 2.8 a podkrecony na 3.2 a karte mam geforce gtx 650 ti i ja nawet nie wykorzystuje swojej karty w 100% ale lol smiga na najwyzszych 75fps stale :P

C*****y wynik

Q6600 2.4 ghz + radeon 7790 stałe 100 fps, a zestaw sporo tanszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...