Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAPTOP 2TYŚ PILNE

shreku692

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na dniach musze kupić laptopa cena 2tyś.

Laptop będzie służył do szkoły dla dziecka .

-FILMY

-NAUKA

-Ewentualnie jakieś gry [nowsze]

Najlepiej by było na allegro.

Zestaw najlepiej na i5

Opublikowano

Laptop podany przez piterr3 nie nada sie pod gry, lecz pod filmy, nauke jak najbardziej - wiem, bo mam tego samego. (Fifa World czasami sie zatnie, więc można porównać)

@shreku692 Jest 300zł ponad budżet, więc znajdzie sie lepiej, przykładowo propozycja od MSI http://www.morele.net/laptop-msi-cx70-2od-279xpl-wyprzedaz-636472/

Niestety, nie ma on systemu, ale informatyk zainstaluje ci - uczciwiej czy mniej, nie wnikam.

Opublikowano

Najwydajniejszy sprzęt w tej cenie do grania to Lenovo G510 z i3 haswella i Hd8750. Już z systemem. i3 wystarczy w zupełności, i5 nie zrobi praktycznie żadnej różnicy.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Laptop podany przez piterr3 nie nada sie pod gry, lecz pod filmy, nauke jak najbardziej - wiem, bo mam tego samego. (Fifa World czasami sie zatnie, więc można porównać)

@shreku692 Jest 300zł ponad budżet, więc znajdzie sie lepiej, przykładowo propozycja od MSI http://www.morele.net/laptop-msi-cx70-2od-279xpl-wyprzedaz-636472/

Niestety, nie ma on systemu, ale informatyk zainstaluje ci - uczciwiej czy mniej, nie wnikam.

System lajtowo sam sobie zainstaluje ,2300 może być.

Najwydajniejszy sprzęt w tej cenie do grania to Lenovo G510 z i3 haswella i Hd8750. Już z systemem. i3 wystarczy w zupełności, i5 nie zrobi praktycznie żadnej różnicy.

Chyba nigdy nie miałeś intela i3 :D

Opublikowano

Daruj sobie, ewidentnie nie wiesz nawet czym różni się i3 od i5. Aktualnie siedze na i3 mobilnej i nie mam żadnych problemów z pracą nawet w bardziej wymagających programach.

Ty szukasz laptopa do grania - tymbardziej... Rzeczywiście tryb turbo w cholerę Ci się przyda. No ale jak nie chcesz systemu to wyrwiesz  i z i5 - Lenovo G510.

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...