Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamerzy z Hearthstone'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie czy lubicie oglądać jak ktoś gra w Hearthstone np. na twitchu. Jeśli tak to  kogo oglądacie i czy to są polskie strumyki. Ja osobiście uwielbiam oglądać MkRR3 świetny ziomek i można nauczyc sie grac ogladajac go. W tej chwili streamuje i oglada go 1000 osob no niby malo ale ma 14 k followers i 3,400,000 wyswietlen. Dostal sie tam do streamerow jarock i sie ciesze bo ma chceci do nagrywania bo mu to wychodzi i jest fajnie.

Podajcie jakiś fajnych streamerów polskich z hs, a moze macie cos do powiedzenia na temat MkRR3

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To ten grubas co na "decki f2p" wydał 400zł? Najbardziej lubię oglądać Reynada bo on jest twórcą HS'a i Krippa bo to największy casual.

Opublikowano

To ten grubas co na "decki f2p" wydał 400zł? Najbardziej lubię oglądać Reynada bo on jest twórcą HS'a i Krippa bo to największy casual.

Szczerze to nie wiem, rzadko go oglądam. Swego czasu jednym z lepszych polskich streamerów był Elendix, niestety od paru miesięcy nie streamuje. Kripp też jest spoko.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Mój ulubiony polski streamer to Mkrr3. Głównie streamuje HS'a i sporo można się nauczyć. Kiedyś nawet zrobił serię na nowym koncie jak od 0 zdobywał legendę. 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ja teraz od czasu do czasu zagladam do mkkr3 bo fajnie nagrywa i mozna sie czegos nauczyc. Fajnie ze sporo osob go tu zna, ogladalem kiedys jak gralem w hs w closedbete no ale to bylo w ferie potem szkola i po hs a teraz od nowa wrocilem i najlepsza karcianka ever <3

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nervarien robi streamy z HS . Polecam :)

Nigdy nie widzialem zeby robil kiedys a teraz to na 100% nie robi bo tylko lol, lol i lol. 

Ja nie polecam poniewaz najlepiej oglada sie tych co tylko w karcianki tna jak mkkr3, bo maja spore doswiadczenie i mozna sie czegos nauczyc a nie amatora.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nervarien robi streamy z HS . Polecam :)

Od Nervariena niczego się nie nauczysz, najlepiej oglądać zagranicznych streamerów.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Ja lubię oglądać itsHafu. Przesympatyczna dziewczyna, która dobrze gra w HS'a. 

Fajnie się ją ogląda. ;)

O dziewczyna powiadasz. Podeslij link. Gra chociaż dobrze czy tylko każdy wchodzi bo cycki?xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Fajnie sie ogladalo ale ja wole pooglądać luzne granie mkkr xD

Mkrr moim zdaniem często jest zbyt arogancki, ale to pewnie kwestia jego sposobu bycia.

Yykfu5r.png

Opublikowano

Mkrr moim zdaniem często jest zbyt arogancki, ale to pewnie kwestia jego sposobu bycia.

No i nieraz troche niemily bo jak przegral cos ostatnio to widzow nawet zaczal wyzywac ale ktos dal dotacje na pocieszenie i bylo ok i znowu sie fajnie i na spokojnie ogladalo xD

"Upadli powstaną"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...