Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z znalezieniem sCrack'owanego ElfBota do Tibi 8.5 który działał by na Windowsie 7 x64bit

Pobierałem dużo instalek,archiwum oczywiście uważałem na to by nie pobrać wirusa/keylogger'a

z tych wszystkich pobranych ElfBotów właściwie działał mi tylko jeden który oczywiście nie posiadał Cracka ewentualnie klucza i mogłem go używać tylko na wersji trial po okresie około Godziny , Półtorej wyskakiwał komunikat że zostało jeszcze 15 min do zamknięcia Gry i ElfBota i jak wiadomo po 15 minutach wyrzucało do pulpitu.

Prosił bym o podanie jakiegoś działającego ElfBota na tibie 8.5 który będzie działał na systemie operacyjnym Windows Ultimate 7 x64bit

ewentualnie działający klucz do aktywowania bota.

Chciałbym jeszcze zaznaczyć że zanim napisałem temat przeszukałem forum i niestety nic nie znalazłem być może przeoczyłem

a temat z kluczami do aktywacji był już przedawniony i klucze udostępnione w tym temacie niestety nie pasowały bądź nie działały jak kto woli.

Z góry dziękuję Anyus

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...