Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Fifa World ? ( turnieje jednego gracza)

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam mianowicie taki problem gdyz wchodze w turnieje jednego gracza i wybieram sobie ktorąś tam pozycje w ktorej mam wszystko wygrane i pozostał mi tylko finał, lecz gdy chce zagrac ten finał wyskakuje mi komunikat " servery FUT sa niedstepne, sprawdz połączenie z internetm " ( jakoś tak to brzmi) .... Próbowałem juz przeinstalować grę lecz to nic nie dało ... Takie coś dzieje mi sie od miesiąca...

Opublikowano

Nie zwlekaj tylko skontaktuj się z EA live chatem. Tutaj chyba nikt z takim problemem nie pomoże. Live chat to godzina roboty max (przy czekaniu 45min, jeśli jest dużo chętnych)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Wchodzisz tu: http://help.ea.com/en/

Klikasz obrazek "Help with a game"

Za pomocą wyszukiwarki szukasz Fifa World.

Wypełniasz tam o co chodzi itd...

Gdy juz bedziesz na koncu, powinnien być przycisk livechat, czy coś w tym stylu.

Nie jestem na swoim komputerze, więc trochę trudno mi dokładnie opisac. (Pisze z pamięci)

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A zapomniałem dodać, abyś zwrócił uwagę na live chat czy jest po angielsku.

Bo jak ci zmienią z angielskiego na polski (po IP) to dostaniesz pomocnika z Polski. Lepiej po angielsku się pomęczyć bo będzie po prostu szybciej, bo więcej tam ludzi pracuje niż w Polsce i czas oczekiwania jest krótszy.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Ravoner ale tam jest opisane Fifa 14 UT a ja gram w FIfe World czy to cos da?? .. sproboje i zaraz odpisze

Opublikowano

Ravoner ale tam jest opisane Fifa 14 UT a ja gram w FIfe World czy to cos da?? .. sproboje i zaraz odpisze

Ten link, który podałem jest do FIFA World.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ale nie suport tylko naprawa tego bledy jest do 14

Tak, ale w World można to podobnie zrobić.

Problemem może być też hamachi, które było w komputerach kiedyś i obecnie.

Wejdź w uruchom - devmgmt.msc - widok - pokaż ukryte - hamachi - odinstaluj.

Skasuj hamachi z komputera za pomocą panelu sterowania i uruchom ponownie komputer.

Usuń pliki SquadOnline z Moje dokumenty - FIFA World.

Opublikowano

no usunąłem to hamachi i zobaczymy....

Nic to nie dało dalej ten sam roblem, a tego Squad online nie mam w moich dokumentach

Opublikowano

wystepuje tylko w turnieju jednego gracza i tylko w jednym trybie reszta jest okey

Opublikowano

Widocznie jakiś błąd ze strony EA.

Gra jest w fazie testów i zawiera trochę błędów.

Spróbuj skontaktować się z EA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...