Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Błąd łączenia FUT (Rozwiązanie problemu)

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich którzy mieli problem z fifą 14 UT (nie mogliście połączyć sie z przeciwnikiem) dzwoniłem do pomocy EA i mam rozwiązanie tego problemu a więc tak : 

1. Wchodzimy Mój Komputer > Dysk C > Documents and Settings > wszyscy użytkownicy (all users) > i teraz musimy pokazać ukryte foldery lecz nie wszyscy mają ten folder ukryty. Aby pokazać ten folder (gdy jesteśmy w All users) wybieramy Narzędzia > opcje folderów > widok > ukryte pliki i foldery > i zaznaczamy Pokaż ukryte pliki  i foldery i klikamy Zastosuj teraz ukazuje nam się folder o nazwie Dane aplikacji, wchodzimy w niego i szukamy folderu Origin gdy go znajdziemy Usuwamy go. teraz druga część 

2.Gdy usuneliśmy folder Origin, uruchamiamy program Origin, klikamy na fife prawym i Napraw Grę. Czekamy aż się naprawi i uruchamiamy ja. potem gdy jesteśmy już w grze wchodzimy w Konfiguracja > Edytuj Zespoły > Pobierz Aktualizacje, czekamy aż wszystko się pobierze i Wchodzimy w FUT i powinno wszystko ładnie działać

Jeżeli ci pomogłem Daj like lub przynajmniej napisz komentarz że pomogło 

To mój pierwszy tego typu poradnik

64l7.png

Opublikowano

Tutaj chodzi o błąd ,,Nie można połączyć z FIFA 14 Ultimate Team. Za chwile wrócisz do menu głównego gry Fifa 14." ?

nie tu chodzi o "błąd łączenia z gra" lub "przeciwnik opuścił mecz" ale możesz sprobować 

64l7.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

w co kliknąć skoro nie mam Documents and Settings ?

Musisz mieć taki folder.

Wpisz jego nazwę w wyszukiwarce plików.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Sorrki za odkop, Ale ja tak robię mam Windows 8 I jest kilka folderów Origin jeden ma 500kb Drugi 5mb trzeci 50mb i nwm który usunąć, Usunołem te po 500kb i 5mb i Fifa się nie naprawiała nic, Tylko  pojawił się regulamin Origin.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też przepraszam, ale w żaden sposób nie mogę dostać się do folderu Dane Aplikacji. Jak wejść w pierwszy folder to znalazłem na Googlach bo miałem odmowę dostępu i udało się. Ale do tego ni jak nie mogę wejść. Próbowałem na koncie administratora odblokować dla wszystkich ale mam odmowę dostępu nie ważne co z tym folderem zaczynam robić.

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Ja też przepraszam, ale w żaden sposób nie mogę dostać się do folderu Dane Aplikacji. Jak wejść w pierwszy folder to znalazłem na Googlach bo miałem odmowę dostępu i udało się. Ale do tego ni jak nie mogę wejść. Próbowałem na koncie administratora odblokować dla wszystkich ale mam odmowę dostępu nie ważne co z tym folderem zaczynam robić.

Jakieś pomysły?

Masz uprawnienia administratora?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A na win 8 wgl tego nie moge znaleźć . Wiecie gdzie to może być ?

Pewnie pliki lub foldery są poukrywane.

Opublikowano

Ja mam win 7 , odhaczyłem tą opcje co mówiłeś i nie mam żadnego folderu Dane aplikacji ani origin 

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam win 7 , odhaczyłem tą opcje co mówiłeś i nie mam żadnego folderu Dane aplikacji ani origin 

Musi tam być.

Spróbuj zaznaczyć opcję: Pokaż ukryte jeszcze raz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam win7 i nie mam 'documents and settings', od dłuższego czasu nie mogę grać online... Po co im te  zje*ane aktualizacje jak i tak są błedy? 

Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże z tym..

// W uruchom trzeba wpisać %appdata% - tam znajduje się ten folder 'origin'

/// Usunąłem ten folder, zrobiłem wszystko to co jest napisane - dalej mam ten sam błąd, nic nie pomaga :C

Opublikowano

jak wchodzę do gry to gdzie tam jest konfiguracja  i edytuj zespoly ???????

4 zakładka w głównym menu gry, a następnie należy wybrać kafelek z napisem: Edytuj zespoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...