Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł-warsztat steam

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pomysł by któryś z moderatorów zrobił temat w którym użytkownicy udostępniali swoje prace z warsztatu steam do cs go. Czy będzie taki temat czy nie?Może był w planach?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Mam pomysł by któryś z moderatorów zrobił temat w którym użytkownicy udostępniali swoje prace z warsztatu steam do cs go. Czy będzie taki temat czy nie?Może był w planach?

Wątpię, że ktoś z forum w ogóle publikuje tam jakieś materiały. Jest to trudne, a bez porządnej znajomości programów do grafiki 3d (?) nie ma się szans w warsztacie.

Opublikowano

@ UP

1. Musisz mieć Adobe Photoshop CS6 / CC / CS5 Extanded

2. Nie trzeba mieć programu do grafiki 3D

3. Wystarczy wpisać w CS GO komende "workshop_workbench"

graphic.png

Opublikowano

Zamierzam 1 skinu zrobić serie (M4 Ak i inne) i czy jak chce na mpcforum opublikować to mogę w dziale cs go czy lepiej Fan art?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Po to jest warsztat, żebyś tam udostępniał i żeby tam ludzi oceniali. Na forum to nie ma żadnego znaczenia czy opublikujesz i gdzie, bo nic to Ci nie da. Jak skin będzie dobry to community samo go oceni. Te co teraz robisz to gotowe obrazki z google wklejone na textury i do tego w minecraftowym stylu. Nigdy tego nie dodadzą, to twój trud idzie na marne. ;) 

he?

Opublikowano

@up z minecrafta to sie nabijałem oraz nie wszystko jest z google może 2 lub 3 elementy reszta to pędzle i grafika zrobiona z tutoriali. Najlepiej krytykować a niewiedzieć. Dobra można zamknąć

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...