Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Interesuje mnie co wam sie podoba bardziej. Hardcore gdy po smierci otrzymujesz bana na 3dni czy moze zwykly klasyczny survival i gildie. Wiem ze surv+fr jest duzo i dla tego zastanawiam sie na co gracze przyjda chetniej. Widzialem duzo ankiet na temat "Jaki serwer chcecie"i zawsze wygrywaly frakcje.

Oczywiscie drop ze stone i item ktory teleportuje na spawn. Lub po prostu kordy 0,0

Opublikowano

HOT11 ma racje takich serwerów jest dużo więc potrzeeba czegoś orginalnego :)

Silentiumpc gladius m20 | Silentiumpc vero L1 500w | Msi b150 pro/vdh | i5 6500 | Sandisk ssd plus 240GB | Silientiumpc Fortis 3 | 8GB DDR4 | Gtx 660 OC 2GB |

Opublikowano

Ja bym pograł na SV + Gildie, ale jest pa re warunków:

- co najmniej 100 slotów

- nowe craftingi

- wymyślony 2 cel gry 

- kilka dodatków autorskich 

Opublikowano

Dziekuje za wasz czas na odpowiedz. Zaczalem tworzyc hc a co do dodatkow to licze na wasza pomyslowosc.

Opublikowano

Nie bierz sie nawet za hc..Bo i tak dobrego nie zrobisz ,ten tryb nie ma szansy sie wybic.Sa juz serwery hc najlepsze w Polsce i tam graja ludzie np mchc skkf lub skyen

Zrob sv i gildie

Opublikowano

Mam 128gb ramu wiec powinno wystarczyc.

Czemu sadzisz ze nie zrobie dobrego?

Hc sa tylko 3 czolowe bo maja ytberow. To co jak jest duzo znanych serwerow minigames to mam sobie odpuscic?

Chce zobaczyc jak ludzie zareaguja na cos nowego lub autorskiego, nawet jak jest tego duzo.

Serwerow surv frakcje jest za duzo i nikt na tym nie gra, bo poprostu jest nudne.

Opublikowano

No wlasnie pytanie zadalem wczesniej. Co chcielibyscie aby wprowadzic na takowy tryb. Oprucz stoniarek i rozdzek

Opublikowano

Mam 128gb ramu wiec powinno wystarczyc.

Czemu sadzisz ze nie zrobie dobrego?

Hc sa tylko 3 czolowe bo maja ytberow. To co jak jest duzo znanych serwerow minigames to mam sobie odpuscic?

Chce zobaczyc jak ludzie zareaguja na cos nowego lub autorskiego, nawet jak jest tego duzo.

Serwerow surv frakcje jest za duzo i nikt na tym nie gra, bo poprostu jest nudne.

Wlasnie sa czolowe bo maja wszystko ogarniete.Jestem ciekawy co znow ty "aótorskjego" mozesz na tym twoim hc zrobic.Pewnie gildie ..Nie rozumiesz ze taki tryb nie da rady wypalic?Czoluja glowne serwery hc a inne poboczne maja malo osob.Zrob cos kreatywniejszego ale nie bierz sie za hc..A co do sv i frakcje to nie prawda ze gra malo osob , wciaz znam serwery gdzie liczba graczy przekracza 65%.Wystarczy tylko ze dodasz cos nowego na ten tryb a ludzie to zaakceptuja i beda grac.A jesli nawet im sie to znudzi to przyjda nowi ktorzy dalej beda prowadzic rozgrywke. :)
Opublikowano

Chciałbym zagrać na serwerze, który się czymś wyróżnia spośród innych. Typ serwera nie robi mi zbytniej różnicy. Byle by było ciekawie. ;)

Opublikowano

No racja. Nie rozumiem twojego #"aótorskiego", no ale nie jestem najmadżejszy najwidoczniej. A co powiecie na temat serwera pvp z klanami i skrzynkami

Opublikowano

No racja. Nie rozumiem twojego #"aótorskiego", no ale nie jestem najmadżejszy najwidoczniej. A co powiecie na temat serwera pvp z klanami i skrzynkami

Najwidoczniej nie jestes "najmadzejszy"

Mysle ze PvP z klanami to o wiele lepszy pomysl niz HC. Jesli zrobisz taki serwer to napewno bym zagral :)

Opublikowano

Dziekuje za wszelkie opinie. Licze ze te psre sekund poswieconych na przeczytanie i odpowiedz pomoze mi w rozwinieciu serwera.

Opublikowano

3 dobre, 1 c*****y. A youtubera ma tylko jeden, no i ten c*****y ( że grałem nie znaczy że dobry)

MCHC nie ma żadnego youtubera, tak samo myhard.

Po 3 dniach powolny rozkład serwera, po miesiącu DELETE :)

żeby był hardcore musi być dużo graczy, inaczej będzie pusto

@oftop

ja p******e...

kolejny idiota nabijający posty bezsensownymi wypowiedziami. Weź młotek i łopatę. Młotkiem przyjeb se w łeb. Po co łopata? Jak młotek nie zadziała, to przyjeb jeszcze mocniej.

Bez reklam fb

Opublikowano

Co sie spinasz stary. Od kiedy mchc i myhard nie liczac skkfa Nolifff,skkf,aspyr mam dalej wymieniac ? Jezeli nabijanie postow to czemu na to odpowoadasz i obrazasz innych...

Pozdrawiam i czekam na inne odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...