Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Zajrzyj to się dowiesz :>

Hubciu001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taki problem... Bawiłem się w Visual Basic 2010 Express i zrobiłem takiego tam keyloggera aby wysyłał mi login i hasło wpisny w to okienko... Szukałem sposobu aby uruchomić to w rozszerzeniu exe.. Znalazłem po kliknięciu w :

Visual Studio 2010 -> Projects -> WindowsApplication1 -> WindowsApplication1 -> Bin -> Debug -> WindowsApplication1.exe 

Gdy wysyłam to komuś aby sprawdził na swoim kompie to wyskakuje mu że nie ma Net Framework v4.0 pobiera go i nie chce mu odpalić..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jestem początkowym użytkownikiem tego programy.. Keylogger nie ma służyć do okradania lecz do testowania :> Ale jak nie pomagacie to trudno..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Zacznijmy od tego, iż nie wiedziałeś, jak skompilować program (albo gdzie znaleźć plik wykonywalny) - klik.

Nie napisałeś, w jakim języku kodzisz, ani nie podałeś kodu. 

Wniosek? Jesteś początkującym programistą (a raczej script kiddie), znalazłeś źródło jakiegoś keyloggera, skompilowałeś i próbujesz ukraść hasło kumplowi. Więc nie wciskaj nam kitu, że "to tylko tak dla testów". Napisz lepiej jakiś kalkulator, albo coś mniej podejrzanego/szkodliwego - wtedy pomożemy. 

I przeskanuj PC antywirusem, bo pewnie nie przeanalizowałeś kodu i możliwe, że zainfekowałeś sam siebie. o/

ㅈㅈ.

Opublikowano

Ja pier dole nie chcce okradać kumpla .. Nie chcecie pomóc tylko wyzywać od złodziei.. To lepiej nic nie piszcie..

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Kocham jak ktoś prosi o pomoc w kejlogerze i nie uzyskuje jej. Ale jak podpiąć się pod gre to już tak <3 Albo jak ktoś usuwa zabezpieczena z aplikacji i temat  jest usuwany <3

Forum dla Hakjerów nie dla Hakjierów.

Trochę się z tym zgadzam, ale nie można milej? Wytłumaczyć dlaczego? Dayum. Albo posłać jakieś linki, każdy tego sie uczył (chyba) i niech się sam dowie na własną odpowiedzialność.

Oj bosh, kumpel też mnie kilkadziesiąt razy hakierował, wcale nie byłem zuy to praktycznie dzieki niemu sie uczyłem kodzić l3l. Teraz to mnie może w dupe ugryźć bo wiem jak te ciulstewka działają i mogę sie zabespieczyć, nic tak nie uczy zabezpieczeń jak właśnie napisanie czegos takiego samemu.

To już nawet nie chodzi o autora, bo cwaniaczek chce gotowca, ale mówię ogólnie odnośnie takich pytań na forum.

o8HfXuR.png

CAPSLOCK TEAM - LEPIEJ WIDOCZNI WIDOCZNIE LEPSI

Cała prawda o LittleBlack

Opublikowano

@polish Civil

Art. 269b. § 1. Kto wytwarza, pozyskuje, zbywa lub udostępnia innym osobom urządzenia lub programy komputerowe przystosowane do popełnienia przestępstwa określonego w art. 165 § 1 pkt 4, art. 267 § 3, art. 268a § 1 albo § 2 w związku z § 1, art. 269 § 2 albo art. 269a, a także hasła komputerowe, kody dostępu lub inne dane umożliwiające dostęp do informacji przechowywanych w systemie komputerowym lub sieci teleinformatycznej,podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

A za używanie hacków nic nie grozi (chyba, że jest to uwzględnione w licencji).

708121422388637873334.png

Opublikowano

@polish Civil

A za używanie hacków nic nie grozi (chyba, że jest to uwzględnione w licencji).

Chyba nikt nie rozumie że ja mówie o celach edukacyjnych l3l

https://github.com/TheFox/keylogger

https://github.com/ajinabraham/Xenotix-Python-Keylogger

http://haxite.org/article/view/214-Keylogger+w+delphi+cz-1/

https://www.youtube.com/watch?v=knsTm_q10Gs

Tylko mnie nie pozywajcie błagam. A ty autorze sie ucz.

o8HfXuR.png

Opublikowano

Cel edukacyjny? Wtf? To jak biolożka zabije kolege by nerke pokazać to cel edukacyjny? Poza tym - inne kraje, inne prawo,

Jak można porównywać prawa człowieka z prawem wirtualnym DFQ.

http://helion.pl/ksiazki/nie-tylko-wirusy-hacking-cracking-bezpieczenstwo-internetu-andrzej-dudek,niewir.htm

Do więzienia z autorem.

To że ja mówie że pisze bota w celach edukacyjnych a wykorzystuje w inny sposób to robię to na swoją odpowiedzialność.

o8HfXuR.png

Opublikowano

Prawo nie jest wirtualne, jest realne. Najwyżej komputerowe czy informatyczne. To że piszesz w celach edukacyjnych nie zmieni paragrafu (chyba że jest to gdzieś w kk zawarte, ale wątpie). Prawo moralne i kk to dwie inne sprawy.

Opublikowano

w celach naukowych moge sobie napisac keyloggera, trojana, backdoora, hacka byle jakiego, i jesli napisze na dole, ze to do czego podalem link mozecie uzywac TYLKO I WYLACZNIE NA SWOICH KOMPUTERACH I TYLKO NA SOBIE, to to bedzie legalne, to takie smutne, ze polaczki maja taki bul dupy "LOL NJE DAM CI LINKA DO KEJLOGERA BO K***A CI NIE DAM, WYPJERDALAJ TY HAKERZE, SIO, JA JESTEM CZITER HURR DURR EMPISI NIE POPIERA HAKERUW ANI CHANDLU NA FORUM, WON STOND"

i co ma do tego prawo moralne k***a, moze sie powolaj na klauzule sumienia, ze jako uczciwy cziter z empisi nie mozesz mu dac linka do chocby google z zapytaniem 'keylogger source' bo k***a tak nieladnie, jezu XDXDXDXDXDXD

ja tak w ogole nie rozumiem takich debili piszacych tematy 'jak skonwertowac kod w wizual basiku na exe bo napisalem se kejlogera jestem koder co nie XD', spotyka ich wtedy tylko polaczkowy bul dupska, gdyby jednak napisali 'no elo ucze sie wizual basika, napisalem se helol worlda ale nie umiem go skompilowac, ktos pomorze? dam fhuj plusuw plis' dostali by milion odpowiedzi i sie nauczyli pisac keyloggery lol xD

Opublikowano

Według KK nie możesz. Sędzia ma pewne pole na interpretacje i prawdopodobnie uniewinniłby. Pisałem w odpowiedzi na post povskilla.

i co ma do tego prawo moralne k***a, moze sie powolaj na klauzule sumienia, ze jako uczciwy cziter z empisi nie mozesz mu dac linka do chocby google z zapytaniem 'keylogger source' bo k***a tak nieladnie, jezu XDXDXDXDXDXD

To, że nie rozumiesz tego co ktoś pisze, nie znaczy że jest to bzdurą.

Opublikowano

Po 1. Można by było pomóc jakby się przyznał że go znalazł na internecie.
Po 2. Ten "kejloger" pewnie ma jakąś licencje.

Po 3. Ten temat powinien być zamknięty za nazwe.

Po 4. Polskie prawo jest dziurawe.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Cześć,  zrobiłem keyloggera aby wysyłał mi login i hasło wpisany w okienko...

Wysyłam to komuś aby sprawdził na swoim kompie .

No to w takim razie jak program przejdzie testy i bedzie poprawnie wysylac Ci loginy i hasla ,jakie dalej podejmiesz kroki ze zdobytymi danymi?

Moze Ciebie to nie interesowac ,ale przeczytaj :

Keylogger nie ma służyć do okradania lecz do testowania :> Ale jak nie pomagacie to trudno..

"Andrzej Batko - Język perswazji czyli neurolingwistyka wywierania wpływu"

Zastanów się, co byś poczuł, kiedy ktoś powiedziałby jedno z tych zdań do Ciebie? 

1.  Jesteś niezwykle inteligentnym człowiekiem, ale ...

2.  To, co powiedziałeś, jest bardzo mądre i interesujące, ale ...

3.  Jesteś piękną kobietą/przystojnym mężczyzną, ale ...

Czy byłbyś do końca przekonany, że tak naprawdę myśli? Sądzę, że 

chyba nie. Dlaczego? Ponieważ słowo ale kasuje i unieważnia na 

poziomie nieświadomym tą część zadania, która się przed nim 

znajduje. Na poziomie świadomym informacja została zauważona 

oraz zaakceptowana i jednocześnie wykasowana na poziomie 

nieświadomym, co oznacza, że w ten sposób zostało przygotowane 

miejsce na wprowadzenie innej informacji, którą może być także 

sugestia.

Opublikowano

@Jaca777

wiesz co, dopiero teraz zauwazylem twoj debilny post

cel edukacyjny - zabicie kolegi, zeby wyciac mu nerke czy tam watrobe czy cos - serio? XDDDDDDDDDDDDD

cel edukacyjny to jest jak bierzesz lsd i rejestrujesz to gdzies, i mowisz ze badasz wplyw lsd na umysl czlowieka, i cpasz legalne przez 2 lata i legalnie kupujesz 'bo do doswiadczenia', byly tez takie przypadki ze tak marichuanine palili, beka z bananowego prawa @Vesim prawo w polsce jak i sama polska istnieja w teorii, polska teoretyczna republika bananowa, pozdro

Opublikowano

No to w takim razie jak program przejdzie testy i bedzie poprawnie wysylac Ci loginy i hasla ,jakie dalej podejmiesz kroki ze zdobytymi danymi?

Jak już napisałem uczę się tego programu.. Zaciekawiło mnie to jak inni gracze jęczą w grze że zostali okradnięci... Oczywiście zostali okradnięci przez właśną głupotę , bo wpisali login i hasło tam gdzie nie powinni.. I jak już wcześniej wspomniałem to nie ma służyć do okradania...

I jak również wcześniej wspomniałem, jeżeli chcecie po mnie jeździć, jaki to ja jestem ''głupi'' to spójrzcie na siebie ..

I jak zauważyłem wyżej post powienien zostaj zamknięty za nazwe tematu... To dlaczego jeszcze nie jest ?

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...