Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowe EULA Mojangu a sklep serwerowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak. Mam na to wyjebane. Mój serwer zawsze będzie miał płatne funkcje, zarabiam na nim tyle że mojang jak chce to zapraszam przed polski sąd  :) Sąd poda termin rozprawy za 10 lat i tak to się skończy.

Mojang na serwery no premium nie ma żadnego wpływu bo one mogą się nawet nie łączyć do ich bazy. To uderzy tylko w serwery po kroju hipxela ( Only Premium ) i poskutkuje tylko upadkiem takich serwerów. Jedyny negatywny skutek tego nowego EULA że mojang jak bardzo będzie chciał ( albo jak się administracja forum uprze ) to na forach takie jak to będzie zakaz reklamowania serwerów łamiących te zasady. Ale raczej w to wątpię.

Oczywiście że nie masz racji, wszystkie serwery jakie działają są połaczone z ich bazą danych, bez tego żaden serwer nei zadziała. Ja będę jedną z tych osób, które będą donosić na ten temat. Skończy sie tylko i wyłącznie na wyłaczeniu IP na twojej maszynie, niczym więcej :)
Opublikowano

Powiem tak. Mam na to wyjebane. Mój serwer zawsze będzie miał płatne funkcje, zarabiam na nim tyle że mojang jak chce to zapraszam przed polski sąd  :) Sąd poda termin rozprawy za 10 lat i tak to się skończy.

Mojang na serwery no premium nie ma żadnego wpływu bo one mogą się nawet nie łączyć do ich bazy. To uderzy tylko w serwery po kroju hipxela ( Only Premium ) i poskutkuje tylko upadkiem takich serwerów. Jedyny negatywny skutek tego nowego EULA że mojang jak bardzo będzie chciał ( albo jak się administracja forum uprze ) to na forach takie jak to będzie zakaz reklamowania serwerów łamiących te zasady. Ale raczej w to wątpię.

Oczywiście że nie masz racji, wszystkie serwery jakie działają są połaczone z ich bazą danych, bez tego żaden serwer nei zadziała. Ja będę jedną z tych osób, które będą donosić na ten temat. Skończy sie tylko i wyłącznie na wyłaczeniu IP na twojej maszynie, niczym więcej :)

*Wszystkie servery w online-mode są połączoe z ich bazą danych

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

A ja bede taki i ja cieboie podkabule do sądu za rujnowanie serverów [odszkodowania pojda 1000+ serverom] Trzymaj kase w gotowości.Kto sie zgadza niech lajkuje

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@Mine1998a idiota ;d Jakie rujnowanie? Jedynie bycie fair, chociaż popisał się, że będzie kablować, tak więc i ja na niego nakabluje... Jak to napisał "Mam na to wyjebane. Mój serwer zawsze będzie miał płatne funkcje"  :)

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

powiniem mojanga oskarzyc za kupno premium :D

Moj "będzie miał".

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...