Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrałbyś?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zamierzam otworzyć serwer FreeBuild, ALE z czasów wersji 1.0.0. I tutaj zwracam się do was :) Czy zagralibyście na takim serwerze?

Opublikowano

Ja Na Pewno Nie *Po Co Się Cofać ;) Jak Coś Mogę Ci Pomóc Stworzyć Serwer role-play :) Pliki Mam Praktycznie Gotowe :) Posiadam Serwer TS3 :P [OCZEKUJE PRZYNAJMNIEJ 2-3GB RAMÓW :P]

Opublikowano

Nie chodzi o to że serwer będzie na wersji 1.0.0 tylko że pluginy będą takie jak z tamtych czasów :) Mnie akurat wkurzają już te dzisiejsze automatyczne działki, a administracja gów... robi i tylko zbija hajsy

Opublikowano

Wg. mnie FreeBuildy straciły swoją popularność i to nie wypali. ;(

Pamiętam mój pierwszy serwer... Był to właśnie FreeBuild...
Co prawda miałem tylko 20 slotów bo nie było mnie stać na więcej,
ale serwer ciągle był full... Mimo, że pluginy i paczka to był gotowiec

z MPCforum! :D Ludzie kiedyś grali, a dziś?

- Nie ma autorskich pluginów - Nie wchodzę (W sumie wg. mnie i tak autorskie pluginy są zbędne,
główną rolę pełni tutaj reklama [yt itd])

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za odpowiedź :) Zastanowię się nad innym typem serwera. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Niestety nie zagralbym, wersja 1.0 nie jest dla mnie jakoś fajne, jak chcesz zrobic na starszych wersjach to zrób na 2.0

Niestety nie zagralbym, wersja 1.0 nie jest dla mnie jakoś fajne, jak chcesz zrobic na starszych wersjach to zrób na 2.0

7096414143429001167232.png

Opublikowano

hmm, ludzie typu 13/14 już nie grają na takich serwerach jak FreBulid tylko
grają na serwerze typu skkf mchc myhard i takich tupu serwerach na których się coś dzieję

71568259141624448668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...