Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Taurios.pl - Przygodę czas zacząć!

Elorth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rowniez zagram polecam serwer znam sie z teodorem kilka dobrych lat to solidna firma . Nie moge sie doczekac startu

Ps.. Michal zapomniales napisac o pasach , o powiekszonym eq do pieciu zakladek ..;).

pre_1400711970__sygna.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja tak tylko przypominam że kontakt z nami na teamspeak3 jest praktycznie 24/7 bo zawsze ktoś siedzi, więc każde pytania, propozycję itp. mile widziane :) adres serwera znajdziecie na naszej stronie:

http://taurios.pl/

Zapraszam także na nasze forum które znajdziecie pod adresem:

xxx

Co do serwera można polecić oraz życzę powodzenia, aczkolwiek nie zagram bo hardów nie lubię.

Co do linku forum -jest zakaz wstawiania linków do innych for prócz mpc.(Dlatego poszedł raport).

@Edit mój błąd :).

Opublikowano

Co do serwera można polecić oraz życzę powodzenia, aczkolwiek nie zagram bo hardów nie lubię.

Co do linku forum -jest zakaz wstawiania linków do innych for prócz mpc.(Dlatego poszedł raport).

Już można wstawiać, polecam przeczytać podpięte tematy w dziale. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Pytania:

Będzie prywatna wieża demonów?

Czy ze szkaty ripera usunięte zostały śmieci pokroju baronki?

Czy dostępne są dopalacze typu dłonie/błogosławieństwa boga smoków?

Dodania/zmianki tylko z tych skrzynek serwerowych? Jeżeli tak to nie ma to dla mnie sensu.

Nie uważacie, że bonusy w tych lizakach/ppk są przesadzone? 30% śr jak na harda to jest gruba przesada.

Czy wierzchowce dają takie bonusy jak zawsze? tzn. dzik wojenny 20% potwory, lew 30% expa itd.

Czy na wieży orków/wygnańców jest kowal, u którego możemy ulepszać jak w normalnym DT?

Wszystkie ulepszacze są potrzebne czy np. do itemów do 30 lvla ich nie potrzebujemy?

Są pasy?

Propozycje:

Zmniejszyć bonusy w ppk/lizaku.

Jeżeli zmianki lecą tylko z tych skrzyń to dodać je do dropu bo jednak ubić bossy bez zbonowanego eq będzie ciężko.

Jeżeli nie ma to dodać prywatne DT.

Dodać jakiś sposób na wyrób rosek, ewentualnie dodać je do dropu.

I ta opcja z 100% na ulepszenie do +6 wydaje mi się dobra, ewentualnie do +4.

Mam nadzieję, że zadbacie o reklamę.

Tak, prywatna wieża demonów zostanie wprowadzona.

Została zwiększona szansa na drop przedmiotów na 75 poziom.

Oczywiście, zdobędziemy je ze skrzyń ucznia, które niedługo zostaną rozpisane w prezentacji.

Dodania oraz zmianki dropią jeszcze 'luzem' z wszystkich potworów.

Jest to dopiero zapowiedź, do czasu oficjalnej prezentacji jeszcze dużo się zmieni - pomyślimy nad zmianą bonusów.

Bonusy wierzchowców są zmienione - zostaną one rozpisane niedługo.

Tak, znajduje się tam kowal i możemy ulepszać u niego przedmioty bez ulepszaczy.

Wszystkie przedmioty niezależnie od ich poziomu mają ulepszacze.

Tak, pasy są dodane także niedługo je rozpiszemy.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Proponuję zrobić misje na 30lvl która będzie polegała na przejściu jakiegoś dungeonu z dzikusami i na koniec best i po pomyślnym przejściu możemy wybrać lub dostajemy na daną klasę broń na 30lvl bardzo fajna opcja i napewno się spodoba wielu osobą.

Mam pytanie czy zmianki jak dropią z potworów i dodania wpadają same do eq ? jeżeli nie bardzo dobrze aby wpadały 

Roski tworzymy tak jak na pl'u ? 

To chyba wszystko czekam na prezentacje oficjalną oraz na sam start mam nadzieję, że będzie dobra reklama i było dużo ludzi i z kim chodzić na dt powodzenia 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Specjalnie dla ciebie zrobią 11 Ku do G i zagrasz. :)

@ TOPIC:

Jak ma się sprawa z medali jest jakaś większa szansa na drop ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Proponuję zrobić misje na 30lvl która będzie polegała na przejściu jakiegoś dungeonu z dzikusami i na koniec best i po pomyślnym przejściu możemy wybrać lub dostajemy na daną klasę broń na 30lvl bardzo fajna opcja i napewno się spodoba wielu osobą.

Mam pytanie czy zmianki jak dropią z potworów i dodania wpadają same do eq ? jeżeli nie bardzo dobrze aby wpadały 

To chyba wszystko czekam na prezentacje oficjalną oraz na sam start mam nadzieję, że będzie dobra reklama i było dużo ludzi i z kim chodzić na dt powodzenia 

Nad 1 pomyślimy, nawet ciekawe :)

2 - Aktualnie zmianki i dodania dropią na ziemię, nad wpadaniem od razu pomyślimy.

3 - Rosy tak, tak jak na pl'u

Specjalnie dla ciebie zrobią 11 Ku do G i zagrasz. :)

@ TOPIC:

Jak ma się sprawa z medali jest jakaś większa szansa na drop ?

% szans zostanie zwiększony.

http://forum.taurios.pl/

Śmiało pytajcie a postaramy się wam udzielić odpowiedzi w temacie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wlasnie to robią ;)  z dungeonami 

Zmianki dropia z mobów na ziemie 

jeszcze nie wiadomo 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Zajebista prezentacja, oby serwer był taki sam :P

Teodor i Arcros w team ale niestety reszty nie znam, to myślę że odjebią naprawdę coś fajnego.

Działacie na source?

Bo jak działacie na source to macie duże możliwośći.

Jaki adres tsa?

Polecam i zagram na 100%

Opublikowano

Zajebista prezentacja, oby serwer był taki sam :P Teodor i Arcros w team ale niestety reszty nie znam, to myślę że odjebią naprawdę coś fajnego. Działacie na source? Bo jak działacie na source to macie duże możliwośći. Jaki adres tsa? Polecam i zagram na 100%

Tak, działamy na source.

Adres TS3:

ts.nazwaserwera.pl

Zapraszamy również na nasze forum:

forum.taurios.pl
pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Tak, działamy na source.

Adres TS3:

ts.nazwaserwera.pl
Zapraszamy również na nasze forum:

forum.taurios.pl
No to fajnie. Macie dużo nowych możliwości.

A jak z reklamą? Będzie? kto się nią zajmuje?

Ile przewidujecie osób na start?

Widzę też że szybka odpowiedź administratora, oby na ts i na forum było to samo :P

Opublikowano

a kiedy serwer startuje ? bo nie widze daty albo jestem ślepy :O

będzie beta serwera ? / była / jest ? :D 

Opublikowano

@eSejusiek w prezentacji jest chyba napisane bodajże końcowe słowo czy jakoś tak, ale beta będzie a jak będzie to admini napiszą

PS. Zajebiście forum odjebaliście, wszystko porządnie zrobione widać.

Kto wam robił forum?

Opublikowano

No to fajnie. Macie dużo nowych możliwości.

A jak z reklamą? Będzie? kto się nią zajmuje?

Ile przewidujecie osób na start?

Widzę też że szybka odpowiedź administratora, oby na ts i na forum było to samo :P

Dokładnie.

Reklama będzie, ja się nią zajmuje.

Na start przewidujemy minimum 1k graczy, oraz chcemy utrzymać minimalnie taki poziom graczy.

Na ts oraz forum jest b. dobry kontakt z nami, praktycznie i teoretycznie 24/7 można zawsze kogoś spotkać z naszej administracji.

a kiedy serwer startuje ? bo nie widze daty albo jestem ślepy :O

będzie beta serwera ? / była / jest ? :D

Arcrosik%20TaVTp404c.png

@eSejusiek w prezentacji jest chyba napisane bodajże końcowe słowo czy jakoś tak, ale beta będzie a jak będzie to admini napiszą PS. Zajebiście forum odjebaliście, wszystko porządnie zrobione widać. Kto wam robił forum?

Od a do z ja robiłem całe forum.

Zapraszamy na nasze forum:

oraz na nasz teamspeak3:

ts.nazwaserwera.pl

Opublikowano

@Trobol No to zajebiście, a u kogo reklamy bierzecie? byle nie u wezzego bo wam raczej zrobi negatywną reklame.

Mamy na oku kilkunastu youtuberów, co do wezzyego to pomyślimy.

Jeśli macie jakieś pytania / propozycje itp. piszcie śmiało w temacie a postaramy się wam udzielić odpowiedzi.

Zapraszam do korzystania z naszego forum:

Teamspeak3:

ts.nazwaserwera.pl

Opublikowano

Linki do FB/TS3 zakazane.

Gdzie był podany adres do ts3/fb? Bo z tego co ja widziałem to żadnego bezpośredniego adresu nie było ...

Bonusy amuletów i lizaków mocno przesadzone. Prezentacja ładna, ale czemu z szarym tłem?

U mnie wszystko jest na normalnym czarnym tle. Nie wiem jak u reszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...