Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin do zastompienia essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakiś plugin który może zastąpić esentials? Albo czy jest jakiś lepszy

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Wszystkich funkcji nie zastąpisz. Jesli chodzi o plugin, możesz użyć MaxBans jeśli chodzi o bany. Jeśli chodzi o pełne funkcje - z czego wiem, są tylko skrypty.

Pełnej alternatywy Essentiala niestety, chyba nie ma.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Głównie chodzi mi o zarządzaniu czatem kity permisie to permisionex jakieś dodatkowe komendy bany na czas i rangi na czas

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

Dobrze się składa, bo posiadam taki plugin, możliwościami bardzo zbliżony do Essentials'a. Jak coś to piszcie na PW, to najszybciej odpowiem.

Opublikowano

Może być commandbook ale o ma więcej bugów i nie polecam essentials jest stabilny i ma więcej opcji :)

CommandBook wlasnie niema bugow... Poza tym jest bardzo mocno zoptymalizowany, co wplywa na wydajnosc serwera. Dlatego wlasnie zawsze stawiam na CommandBook. Essentials jest niestety mocno zbugowany i posiada mnostwo zbednych komend i funkcji.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...