Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolny czas= exp dla was:)

szymi001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TYLKO POLSKIE SERWERY

Witam:)

Z tej okazji, że są wakacje mam wolny czas by komuś wbić level(7-14dni expienia)(expię konta z maksymalnym levelem 100lvl wyższych nie przyjmuję ponieważ moglibyście mnie oskarżyć za kradzież, albo założyć nową postać(wbijam do 20 lvl!) ZA FREE!

Jeśli pod expić komuś postać napiszcie mi na pw:

Login: np. ela24

Hasło: np. epichelena:p

Serwer: np.5

Krótkie info: np. Patrz tylko w kasę ulepszaj tak: 2 inty i 1 w wytrzymałość. Walcz we wszystkich lochach,albo walcz tylko 9 lochy. Walcz w arenie. W gildii  np. rozbuduj to do jakiegoś poziomu, wpłacaj tyle złota itp.

(UWAGA EXPIĘ TYLKO OD 7-14 DNI!!!)

Napiszcie pw gdy uznacie, że chcecie już swoje konto

!!!!UWAGA GDY WRÓCISZ NA KONTO KONIECZNIE ZMIEŃ HASŁO DLA BEZPIECZEŃSTWA KONTA!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli komuś mam założyć konto i wbić od 2-20lvl musi napisać na pw:
Nick postaci: np. sebuś
Hasło: np. haslo24
serwer: np.29
Wolny em@il:(ja zakładam i podaję hasło oraz login właścicielowi)
Klasa: Woj, Mag, Zawiad

Krótkie info: np. Patrz tylko w kasę ulepszaj tak: 2 inty i 1 w wytrzymałość. Walcz na arenie.

!!!!UWAGA GDY WRÓCISZ NA KONTO KONIECZNIE ZMIEŃ HASŁO DLA BEZPIECZEŃSTWA KONTA!!!!

Gdy wbiję 20lvl napiszę na pw

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czasami może wpłynąć kilka grzybków (wiadomo: karczma-zadania, telewizorek:) i sponsorpay)

Możesz być pewny, że twoje konto nie zostanie zhakowanie... Spokojnie przecież masz em@il i w każdej chwili możesz odzyskać konto!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...