Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtuber

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nervarien nie gra rewelacyjnie, ale chłopak chce się nauczyć podstaw/średnio zaawansowanych tricków i zagrywek.

Moim znaniem Nerv bardzo fajnie prowadzi live'y i nawet Platyna/Diament może się od niego nauczyć coś pożytecznego :)

Opublikowano

Osobe która mnie uczy to mam, chciałem jeszcze filmiki pooglądać.

Mam już 20 lvl jakoś sobie radze ale widzę że mój skill jakoś specjalnie nie podskoczył to chce się pouczyć ;p

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

To w takim razie tylko Nervarien :) Ogarniesz sobie niektóre postacie, poradniki :)

ta jak ten przyglup sam nie umie nimi grac a poradniki robiXDD

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Tylko ze on jest w diaxe bez bola :3

a ty w silver z bolem :)

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Nerviarien spokojna osoba, opanowana i grać umie w miarę więc uczyć się można jak najbardziej ;)

Poradniki kręci w miarę na bieżąco jak zmieniają jakąś postać.

nervarien- c*****y gracz i brudas pzdr

Powiedział Bronze V na bolu xD Brudas z jakiej racji ? Bo ma dredy.

Ekchem... rasizm 

Opublikowano

ta jak ten przyglup sam nie umie nimi grac a poradniki robiXDD

Weź się schowaj cebulaku...

nervarien- c*****y gracz i brudas pzdr

Powiedziałbyś to mu prosto w twarz a nie tak anonimowo i nie w jego stronę... tępaki...

@top: Nervarien dobry gracz, może tak jak up'y napisali nie gra rewelacyjnie ale możesz się sporo od niego nauczyć!!!

Teraz prowadzi tą swoją serię "Chall in 10 days" świetna sprawa, gra postaciami którymi nawet nie potrafi a potrafi wycarrować grę! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpimpLUJ
diamond 1 z ryzem na bolu xDD gratuluje
@topic
polecam ci nervariena, z tego co się orientuje ma sporo tutoriali, które dla początkujących będą wystarczające. nie znam youtuberów zbyt wielu, ale pewnie każdy co gra w lola to pizda z golda max

Opublikowano

Youtuberzy to praktycznie nic nie znaczące trashe. Jak chcez się czegoś nauczyć to oglądaj streamy, szczególnie graczy z lcs

Bo gracze z LCS nauczą Cię grania w Solo Que XDDDDDDDDDDD Oni umieją grać teamowo, a nie solo.

Nervariena nie ma sensu oglądać, strata czasu powiedziałbym. 

Zależy na jakiej roli Ci dobrze idzie, wchodzisz na Twitcha i oglądaj tych lepszych. Nie wiem, Gosu, Nightblue, Trick(swój styl ma ale gra coś tam), Fatefalls i może PhantomL0rd(tylko że u niego więcej beki niż gry)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Top ok, ale jak grasz ze swoim zespołem bo z topa ciężko pomagać innym. Najlepsza linia to mid i jungle'a jak chcesz

prowadzić team.

Odkrywca
Opublikowano

Ja osobiście dużo oglądam Redmercy (może nie jest nastawiony na full tutorial, ale potrafi pokazać coś  ciekawego) i Sp4zie ;)

Opublikowano

Weź się schowaj cebulaku...

Powiedziałbyś to mu prosto w twarz a nie tak anonimowo i nie w jego stronę... tępaki...

@top: Nervarien dobry gracz, może tak jak up'y napisali nie gra rewelacyjnie ale możesz się sporo od niego nauczyć!!!

Teraz prowadzi tą swoją serię "Chall in 10 days" świetna sprawa, gra postaciami którymi nawet nie potrafi a potrafi wycarrować grę! :)

Co ty wiesz jak jesteś w bronzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...