Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

DRAGOnCRAFT

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: Dragoncraft
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: dragoncraft.gomc.pl

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.2
Strza%C5%82ki.gif Sloty: 999
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Survival
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak
Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Moje Autorskie :)

Za%C5%82oga.gif

Wlasciciel - damageDMG96 HeadAdmin/Technik - ProMati12 Admin - Blarko Mod - ChugoPlayGame Pomocnik - CopyQ + Rekrutacja ON

Dodatkowe%20Informacje.gif

Serdecznie zapraszam na serwer Dragoncraft.pl! Zarejestrowalo się i nas w sie 1,950 graczy! Z tego faktu cieszymy się niezmiernie! Lecz to i tak czekamy również na ciebie! Wiec na co czekasz? Wbijaj do nas! Zapraszamy!
Miła atmosfera!
Ogarnieta Administracja!
Zapewnione wielu graczy do wspolnej gry!
Zapraszamy!
IP: dragoncraft.gomc.pl
TS3: xxx

Kliknij.png

Opublikowano

hmm 999 slotów, kiedy mialem swoj pierwszy serwer był plugin który zwiekszał sloty, wiec pewnie wy go posiadacie ;)

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

• Co macie z nazwami DragonCraft?
  • Poza tym myślę, że serwer może być dobrym i przyjaznym środowiskiem do grania.

1. Nic to nasza wlasna domena :) Serwer tak jak pisalem wyzej ma juz ponad rok więc jeżeli już to inni mogli kopiowac od nas.

2. Dziekujemy :)

Opublikowano

• Co macie z nazwami DragonCraft?
  • Poza tym myślę, że serwer może być dobrym i przyjaznym środowiskiem do grania.

Ano to mają, że mam domenę dragoncraft.pl od ponad 2 lat i łatwiej jest się podszyć pod kogoś niż wymyślić swoją unikalną nazwę serwera :)

Link jako dowód : http://who.is/whois/dragoncraft.pl

Chyba jasno dałem znać, że dragoncraft może być tylko jeden!

Kolejna rzecz to fakt że autor pisze, że ma serwer dedykowany a posiada serwer na sloty :D Wkurza mnie takie coś, bo chcą udawać, że mają wypasioną maszynę płacąc za sloty. Z edytuj to bo każdy kto ma choć trochę oleju w głowie wie, że kłamiesz.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Kolego po 1. jestem osobiście technikiem i nie mam 12 lat :)
po 2.Reloady są konieczne iż naprawiamy serwer abyś później nie miał srania że coś ci sie buguje :)
po 3.Wszystkie komunikaty sa spolszczone co do jednego.

Po 4. Szata graficzna zostala zmieniona

Po 5. Nie pisz do nas na /msg nie odpiszemy siedzimy w plikach od tego są pomocnicy i modzi.

Po 6.TNT? Hmm ciekawe

Po 7.Skoro jestes noobskim dzieciakiem i nie masz prota 4 na serwerze easy gdzie drop jest ogromny to juz nie moj problem :)

Po 8. Poszukaj troche zanim coś napiszesz teleport jest na spawnie na gąbce

Po 9. ownserver.pl 30 GB Pakiet dla profesjonalistów.

Po 10. Skoro tak oceniasz to czemu nie zrobisz wlasnego serwera? i nie popiszesz się obstawiam że nie umiesz nawet napisać skryptu autorskiego na 1k + linijek.
Po 11. Hmm taki slaby? TO czemu mamy 4,5k Zarejestrowanych graczy dziennie kupuja vipy/svipy po 11/17 zl i serwer sam sie oplaca na kilkanaście miesięcy a do tego otwieramy drugi serwer RPG.
Po 12. Jeszcze jakies problemy chlopczyku :)

Opublikowano

Mamy 30GB ramu wiec nie mow mi ze kupuje gowno za pare zl i ustawiam wiecej slotów...

Minecraft PRO Polska 18 GB RAM do 8 GHz 279 zł 250 Slotów Minecrat PRO Polska 12 GB RAM do 6 GHz 149 zł 150 Slotów

Już to widzę :D 149zl + 279zł =428zł za to miałbyś maszyne dedykowana w Polskiej firmie wiec są dwa wyjścia. Kłamiesz bo taka masz naturę i mama Cie nie wychowała {tą wersje obstawiam} albo jesteś debilem by placic taka kasę za 400slotow .Co nie zmienia faktu, że w prezentacji kłamiesz ilością slotów :)

Jakby nie patrzeć drogi twórco serwera masz serwer splotowy! Nie dedykowany więc przestań pisać brednie bo nikt o zdrowych zmysłach z wiedzą w to nie uwierzy.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...