Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Steam

kotkowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie że MPC ma grupę steam?

Pewnie większość o tym wie, jednak co się na niej dzieje?

Nic! Ani ogłoszeń, ani żadnych spotkań przy grach.

Grupa stoi i tyle.

Proponuje aby zrobić dział odpowiedzialny za grupę, gdzie byłyby podania na administracje, sugestie itp.

Poza tym zacząć robić turnieje, gdzie nagroda by szła z przedmiotów które dają jako "wejściowe".

Po prostu nieco ożywić tą grupę :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Takie rzeczy można załatwiać na steamie (informacje o turniejach, ogłoszenia związane ze steamem).

Nie.

Opublikowano

Nie widzę w tym jakiegoś mega sensu. Zaraz po tym wyskoczą użytkownicy Origin, a potem Uplay itp ..

Na nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ożywić grupę można ale nie ma po co robić działu. Turnieje można organizować na forum grupy steam, nagrodami byłyby przedmioty na steam, oczywiście ten kto organizuje ten sponsoruje i jak chcesz to sam możesz ożywić grupę takimi rzeczami tylko jeszcze by ich poinformować jakoś w tabelce "konkursy".

Opublikowano

Cały czas jestem otwarty na propozycje :)

Obok linka na fejsa/youtube jest też link do grupy steam. Co do działu na forum to jestem na #neutral ;d

Może i podforum by miało sens, np po to aby informować ludzi o jakiś konkursach,turniejach, wspólnych grach bo forum na steamie lekko ssie ale z handel skinami/kartami/czymkolwiek innym chyba raczej odpada.

Nie widzę w tym jakiegoś mega sensu. Zaraz po tym wyskoczą użytkownicy Origin, a potem Uplay itp ..

Na nie.

Z czego co ja wywnioskowałem z tej sugestii to chodzi o stworzenie podforum dla grupy steam a nie dla platformy, coś w stylu podforum TS MPC :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Stworzenie działu Steam w Forum Ogólnym. Chętnie pomogę w jego rozwijaniu.

Pięknie byłoby jakby Administracja zezwoliła na wymianę się kartami (ogłoszenia) Steam i przedmiotami na platformie. System wymiany jest bezpieczny i nie da się oszukać.

Szkoda, że to raczej nie uzyska aprobaty... 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Takie rzeczy można załatwiać na steamie (informacje o turniejach, ogłoszenia związane ze steamem).

Nie.

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Osobny dział na pewno nie. Aczkolwiek przydałoby się nią ruszyć.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Co ta grupa ma niby robić? Nie.

Okradać boga winnych u użytkowników forum, bo co innego może robić. Za przeproszeniem po co tu się wypowiadasz jak nawet chyba nie wiesz że grupa już istnieje od kilku lat.

Ciekawi mnie ile osób jeszcze zacytuje post @Phoenix.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na nie.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...