Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga CS:GO co i jak ?

Cold112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zapytanie w sprawie Rang do CS:GO pierwszą rangę dostaje się po wygranych 10 meczach. Ową rangę dostałem ( srebro 2 ) ale kiedy dodają się nowe rangi wyższe mam aktualnie wygranych 20 gier kolejną 10 i rangi żadnej nowej nie dostałem a mam wygranych 7/8 na 10 meczy. Jak funkcjonują te rangi i czemu mi się ona nie aktualizuje.

Pozdrawiam.

PS. przeważnie otwieram ratio od 1.5 do 2.5 w meczach w większej część ( 75%)

Opublikowano

Witam mam zapytanie w sprawie Rang do CS:GO pierwszą rangę dostaje się po wygranych 10 meczach. Ową rangę dostałem ( srebro 2 ) ale kiedy dodają się nowe rangi wyższe mam aktualnie wygranych 20 gier kolejną 10 i rangi żadnej nowej nie dostałem a mam wygranych 7/8 na 10 meczy. Jak funkcjonują te rangi i czemu mi się ona nie aktualizuje.

Pozdrawiam.

PS. przeważnie otwieram ratio od 1.5 do 2.5 w meczach w większej część ( 75%)

nie zawsze da cie do nastepnej rangi ja mam protektora 1 wygralem 10 rankow i mnie nie wbilo a otwieralem.

Opublikowano

Otrzymujesz awans na wyższą rangę nie co 10 gier, a co wygrane pod rząd, z reguły jest to od 2 do 4 w srebrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...