Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę moderatorem forum !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jestem Patryk, chętnie zostanę moderatorem na forum serwera Metin2 ! Nie byłem jeszcze moderatorem na takim forum lecz mam spore doświadczenie w moderowaniu for o tematyce Counter Strike. Pracowałem już na silnikach Ip.B, MyBB, phpBB więc znam się na tym  :D Potrafię pracować w zespole oraz łatwo nawiązuję kontakt z użytkownikami. 
Kontakt :

PW

GG: 51030428

Hejtujcie śmiało ;3

Opublikowano

słabo pisane, spacja kropka/wykrzyknik etc. czcionka najgorsza jaka może być, "trochę się znasz" tyle mi wystarczy żeby nie polecić.

Opublikowano

słabo pisane, spacja kropka/wykrzyknik etc. czcionka najgorsza jaka może być, "trochę się znasz" tyle mi wystarczy żeby nie polecić.

W 100% znam mcp tych silników ale to nie jest przecież jakaś wybitna umiejętność :P

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że po takiej ofercie nie polecam.

Moderator forum to nie tylko osoba, która zamyka/otwiera tematy, rozdaje/zabiera warny lub siedzi i nic nie robi. 

Taka osoba jest opiekunem forum. Najważniejsza rzecz - pomaga użytkownikom.

Z tym wiąże się obowiązek znajomości interpunkcji, ortografii i umiejętność składania sensownych, jasnych zdań. 

Tobie niestety tego brak. 

Mimo to życzę Ci powodzenia, pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...