Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasilacz da rade?

domin3p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ten zasilacz co jest w zestawie da rade?

http://www.morele.net/inventory/info/PSPveB/

@Edit będę miał dwa monitory + dysk ssd do tego

Opublikowano

Tak, da radę nawet do silniejszego zestawu, ale możesz go zmienić na jakiś inny.

Jak widzisz u mnie działa spokojnie nawet po OC, także problemów nie ma, a liczba monitorów nie ma znaczenia, bo mają swoje oddzielne zasilanie. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Tak, da radę nawet do silniejszego zestawu, ale możesz go zmienić na jakiś inny.

Jak widzisz u mnie działa spokojnie nawet po OC, także problemów nie ma, a liczba monitorów nie ma znaczenia, bo mają swoje oddzielne zasilanie. :P

O tym wiem :D. Że monitor ma zasilacz ale czy większa ilość monitorów podłączonych do karty jej nie obciąża a za czym idzie nie potrzebuje więcej mocy? O to mi chodziło.

płyte zmień na tą

http://www.morele.net/plyta-glowna-asrock-h97m-pro4-h97-lga1150-pcx-dzw-galn-sata3-usb3-raid-ddr3-crossfire-matx-h97m-pro4-640929/

do tego procesora jest to konieczne 

zasilacz spokojnie da radę 

Czemu muszę zmienić płytę? Zależy mi na tej od MSI w wersji gaming

Opublikowano

O tym wiem :D. Że monitor ma zasilacz ale czy większa ilość monitorów podłączonych do karty jej nie obciąża a za czym idzie nie potrzebuje więcej mocy? O to mi chodziło.

Czemu muszę zmienić płytę? Zależy mi na tej od MSI w wersji gaming

ta wersja gaming nic nie daje, lepiej do haswell refresh brać coś na nowym chipsecie z97 lub h97

1378331621-U719057.png

Opublikowano

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ok to wezmę tego. :)

ta wersja gaming nic nie daje, lepiej do haswell refresh brać coś na nowym chipsecie z97 lub h97

A znalazłbyś taki tylko od msi w wersji gaming? chcę żeby ładnie wyglądało 60 zł nie gra roli :)

Opublikowano

Będę miał radeona r9 280 też w wersji gaming i ładnie będzie wyglądać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...