Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Otworzyć 2 Tibie, Ale Nie Przez Mc?

cOnRaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem rodzaju, że nie wiem jak otworzyć 2 tibie, ale żeby ona nie była otworzona przez Tibie MC.

Z góry ThX :)

Proszę o pomoc ;(

Opublikowano

było to tylko do zrobienia na tibi 7.6 juz nie ma tej możliwości bo ci error wyskoczy You not gamemaster. lub coś tego typu

a po 2 spamujesz 2 tematy prawie takie same

Opublikowano

Nie musi sciagac mc ! wystarczy ze na kompie ma 2 urzytkownikach . odpala najpierw na jednym tibie pozniej wylogowuje sie i wlogowuje sie na drugiego i odpala tibie i wszystko dziala bez MC . ja tak sobie boce elfem bo mc wykrywalne a elf rzadko :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto spróbować tak : Włączasz Tibie normalnie. Potem ją minimalizujesz, klikasz na tibie PPM ( tą którą chcesz otworzyć ) i klikasz "uruchom jako" dajesz OK i powinno działać. Ale nie wiem czy to jeszcze działa :D

Opublikowano

2 tibie bez mc? To proste :P Wystarczy jak masz skrót od tibii na pulpicie, przykład: "C:\Program Files\Tibia\Tibia.exe wystarczy dopisać w nim "gamemaster przykład: "C:\Program Files\Tibiat\Tibia.exe "gamemaster

Najlatwiejszy sposób moim zdaniem.

Opublikowano

@ UP

Ta opcja działa tylko kiedy jesteś gamemasterem.

@ TOPIC

Musisz ściągnąć MC Patchera, albo MC z blackdtools.com ;-) Ja osobiście polecam ten drugi program, bo nie modyfikuje pliku Tibia.exe, tylko pamięć procesu umożliwiając uruchomienie drugiej Tibii :)

Opublikowano

No nie musi masz 2 użytkowników na kompie odpalasz na jednym Tibie start>wyloguj >przełącz użytkownika wchodzisz na drugiego i odpalasz

Na świecie jest tylu skurwieli to dlaczego najlepszego przyjaciela mi zamknęli

Opublikowano

2 tibie bez mc? To proste :P Wystarczy jak masz skrót od tibii na pulpicie, przykład: "C:\Program Files\Tibia\Tibia.exe wystarczy dopisać w nim "gamemaster przykład: "C:\Program Files\Tibiat\Tibia.exe "gamemaster

Najlatwiejszy sposób moim zdaniem.

przeczytaj mój 1 post a potem pisz

Opublikowano

jak masz dwa dyski np H i I <ja tak mam > lub C i D no to na dwoch dyskach instalujesz no i Mójkomputer>dysk C > program files > tibia i tam odpalasz a potem znowu Mójkomputer>dysk D>program files > Tibia i tam odpalasz tibie i powienienes miec 2 okienka.

Moze nie dziala nie wiem nie probowalem bo nie mam tibi na kompie

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

jak masz dwa dyski np H i I <ja tak mam > lub C i D no to na dwoch dyskach instalujesz no i Mójkomputer>dysk C > program files > tibia i tam odpalasz a potem znowu Mójkomputer>dysk D>program files > Tibia i tam odpalasz tibie i powienienes miec 2 okienka.

Moze nie dziala nie wiem nie probowalem bo nie mam tibi na kompie

Opublikowano

Numb no przecierz ja tylko strzelałem.

@topic

Koleś ja nigdy nie dostałem bana za MC a przecierz jak włączysz 2 komputery podłączone pod jedno łącze to i tak dostaniesz bana bo GM widzi że dwa takie same IP są zalogowane <byłem gmem na ots> i dostajesz bana tak samo jak za mc.

Lepiej ułatwiać sobie życie czy raczej utrudniać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...