Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Realizacja zamówienia - morele

`NJoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, mam pytanie do osób, które kupowały ZESTAW KOMPUTEROWY (wraz z montażem)na morele, otóż mam takie info:

5720914052505601206206.png

data realizacji, czyli 15.07 o 16.00 mi to wyślą czy jak to? Dodam, że wszystko oprócz montażu (3/3) ma status GOTOWE.

Opublikowano

W REALIZACJI (2/4) – zamówienie zostało zatwierdzone do realizacji, zamawiającemu zostanie wysłany e-mail informujący o realizowaniu zamówienia wraz z dokładnym terminem i szczegółowymi informacjami o zamówieniu

GOTOWE(3/4) – zamówienie zostało skompletowane. Jeśli została wybrana opcja odbioru osobistego - towar jest gotowy do odebrania. Jeśli wybrano opcję wysyłkową - oznacza to, że zamówienie oczekuje na wysłanie do klienta.

ZREALIZOWANE (4/4) – zamówienie zostało odebrane lub wysłane. Jeśli kupujący wybrał dostawę kurierem, otrzyma informację o swoim numerze listu przewozowego - dzięki któremu ma możliwość śledzenia przesyłki na stronie firmy kurierskiej.

Max 2 dni po złożeniu wyślą go

1378331621-U719057.png

Opublikowano

no ale ja się zapytałem czy data realizacji zamówienia to jest wysłanie?

Jakbyś przeczytał jeszcze raz to byś wiedział, że nie 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jakbyś przeczytał jeszcze raz to byś wiedział, że nie 

ZREALIZOWANE (4/4) – zamówienie zostało odebrane lub wysłane. Jeśli kupujący wybrał dostawę kurierem, otrzyma informację o swoim numerze listu przewozowego - dzięki któremu ma możliwość śledzenia przesyłki na stronie firmy kurierskiej.

DATA REALIZACJI = ZREALIZOWANE lol

Opublikowano

DATA REALIZACJI = ZREALIZOWANE lol

tu też masz datę realizacji, a może to być data realizacji złożenia pc 

b2i4f5n.png

jak będzie 4/4 to dopiero będzie wysłane 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

tu też masz datę realizacji, a może to być data realizacji złożenia pc 

166611405251242719057.png

jak będzie 4/4 to dopiero będzie wysłane 

NO CO TY NIE POWIESZ, SERIO? dlatego pytam czy 15,07 zmieni sie na 4/4 

Opublikowano

NO CO TY NIE POWIESZ, SERIO? dlatego pytam czy 15,07 zmieni sie na 4/4 

Jak dojdzie do 4/4 to znaczy, że skompletują cały zestaw, potem go dadzą do złożenia i data wysyłki może się przedłużyć do 2 dni roboczych.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Powolutku.

Data realizacji zamówienia "2013-07-15 16:00:00".

Zatem w tym momencie zamówienie zostanie ZREALIZOWANE

ZREALIZOWANE (4/4) – zamówienie zostało odebrane lub wysłane. Jeśli kupujący wybrał dostawę kurierem, otrzyma informację o swoim numerze listu przewozowego - dzięki któremu ma możliwość śledzenia przesyłki na stronie firmy kurierskiej.

"zamówienie zostało odebrane lub wysłane". Oznacza to, że zamówienie już odebrałeś albo zostało wysłane.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...