Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o usuniecie innych tematów na temat HitMC :)

post-1190980-0-76857700-1405247304.png

OTWIERAMY 03/01/2015 o 18:00 PL.Hitmcsv.tk !!!!!

Witam, 

HitMC to serwer stworzony od graczy, dla graczy! 

Znajdziesz u nas dużo atrakcji jak SG, piękna arene PvP, Ogarnięta administracje, bardzo fajne gildie i wiele więcej! :)

Serwer jest postawiony na FiberHost

(Kupimy dedyka jak będzie dużo osób grało).

Administracja to wykwalifikowane osoby które maja więcej niż 14 lat.

Na tą chwilę, nie mamy autorskich gildii :( Własnie się uczę pisać pluginy więc niedługo napisze :)

:) Wszystkie pieniążki idą na serwer. No bo pieniądze to nie najważniejsza rzeczą na świecie :)

Na spawnie survivalu znajdziesz: Świniarkę, Wymieniarkę, Enchant, Kowadła i wiele więcej! 

Mamy automatyczne stoniarki na wypadek :)

W itemshopie mamy bardzo tanio! Zachęcamy do kupna czegoś :)

Administracja

Właściciel: Bartix123

Właściciel: Borsuczeg

HeadAdmin: huntermatt4

Admin: TheKapiGamingPL

Admin: Szukamy x3

JuniorAdmin: Szukamy x2

Moderator: FireArti

KidMod: Szukamy x1

ZOBACZYMY SIĘ NA SERWERZE 03/01/2015O 18:00!

PL.HITMCSV.TK !! !!

DZIĘKUJEMY ZA BYCIE Z NAMI PRZEZ TE >>3<< LATA?!?!!!!?! :) :) :)

image.png

Opublikowano

Witam.

Jestem HeadAdminem na tym serwerze i bardzo polecam go. Tak jak juz Bartix napisał, nie mamy autroskiego pluginu na gildie , lecz napewno będzie! 

Jeżeli ci przeszkadza nick to nawet na niego nie patrz! Założyłem te konto z 3-4 lata temu : D 

Administracja oczywiscie ogarnienta! Nie przyjmujemy pierwszej lepszej osoby, czyli Noobow tzw " Retardów " :)

Zapraszamy gorąco! 

HeadAdministrator Shacky95 śle dla was pozdrówki! Elo witamy sie na serwerze 15 LIPCA! PaPatki Mordki! :)

Opublikowano

Witam. Chciałbym się zgłosić na Admina. Jestem ogarniętym graczem zarówno jeśli chodzi o grę jak i o komendy admina. Jestem sympatycznym człowiekiem, miłym i zawsze staram sie rozwiązywać problemy bez krzyku. Mam 17 lat skypa i ts3  oraz działający mikrofon. Jeśli zaciekawiła was moja osoba i chcieli byście się dowiedzieć więcej to oto nazwa mojego skypa: rosimo456107  . Zapraszam do rozmowy :)

Opublikowano

Haha jak Ty to xeq_ to sluchaj.. Rufi wrocil :) Nie uzywamy twoich plg bo to gowno I sa kody na opa, I tez bo nie jestem dzieciakiem jak Ty.

ref

Sora za bledy ale pisze z Telefonu.

edit

odplacil tak ze usunal wszystko ale mielismy backupa :) I mowisz w temacie o forceop ze nie ma czegos takiego.. a sam mowisz ze masz :)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...