Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derox.pl - Serwer na dłużej! [Dedyk] [Easy]

xGuRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja mi się podoba jest bardzo ładna i serwer fajny pobieram właśnie ;3

Restart ? co wy ludzie z tym macie to jest jakby wam na PL-u postacie i eq pousuwali i od nowa se wbijaj lvl rób eq itp.

jednak polecam wam wprowadzić coś nowego na serwer Typu Konkursy na jakieś Arty związane z Serwerem lub Filmiki i wtedy by przyszło trochę graczy

Drugim pomysłem też jest zrobienie prezentacji po angielsku/niemiecku i wrzucanie na zagraniczne fora oraz do wybrania w grze język Angielski lub niemiecki to jest cos

Wprowadzenie jakiegoś nowego rankingu pvp czy pve i jakiś nowych donguenow bossów czy czegoś tam albo jakiś konkursów na ts-ie

jest dużo pomysłów jak by ten serwer ożywić ;3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

nie wchodzą max bony i do tego 4 wartości ? Oo jakiś hard 

co do ożywienia serwera może odświeżyłbyś wygląd setów na nowe  ? :0

Opublikowano

Prezentacja mi się podoba jest bardzo ładna i serwer fajny pobieram właśnie ;3

Restart ? co wy ludzie z tym macie to jest jakby wam na PL-u postacie i eq pousuwali i od nowa se wbijaj lvl rób eq itp.

jednak polecam wam wprowadzić coś nowego na serwer Typu Konkursy na jakieś Arty związane z Serwerem lub Filmiki i wtedy by przyszło trochę graczy

Drugim pomysłem też jest zrobienie prezentacji po angielsku/niemiecku i wrzucanie na zagraniczne fora oraz do wybrania w grze język Angielski lub niemiecki to jest cos

Wprowadzenie jakiegoś nowego rankingu pvp czy pve i jakiś nowych donguenow bossów czy czegoś tam albo jakiś konkursów na ts-ie

jest dużo pomysłów jak by ten serwer ożywić ;3

Ale wiesz, na tym serwerze nie gra 1k+ osób tylko z 120 + a przecież każdy może mieć odpalonych kilka postaci...

Na dzień dzisiejszy jest to serwer starych graczy, nowych nie chcą widzieć a serwer ma malutkie szanse się rozwinąć. To, że jest stały to nie oznacza, że nagle będzie tam grało 500+ osób.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer prezentuję się nieźle ;)

Niestety jak tylko zobaczyłem komentarz "Serwer wystartował ok. rok temu ;)" od razu powiedziałem "żegnam", zresztą jak większość ;)

PS Jedyną waszą szansą na zgarnięcie graczy jest reset i nowa prezentacja...

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Topka odstrasza... ;/ Nie powiem co by się przydało :D

Po umieszczeniu tej prezentacji aktywność trochę wzrosła czy cały czas ten sam poziom?

Jeżeli tak wbije, zawsze to +1 do statystyk :D

Jak nie, szkoda czasu poczekam na coś ciekawszego z takim klimatem oldschool'a. (Przydałby się taki od 0 ;])

Opublikowano

Topka odstrasza... ;/ Nie powiem co by się przydało :D

Po umieszczeniu tej prezentacji aktywność trochę wzrosła czy cały czas ten sam poziom?

Jeżeli tak wbije, zawsze to +1 do statystyk :D

Jak nie, szkoda czasu poczekam na coś ciekawszego z takim klimatem oldschool'a. (Przydałby się taki od 0 ;])

Rośniemy, rośniemy i zapraszamy serdecznie. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

dobra, ogladajac prezentacje i patrzac na to, ze jest malo graczy bylem zniechecony, ale widac, ze administracja chce utrzymac ten serwer i bardzo dobrze, ze resetu nie bedzie, bo wtedy zamiast wiecej graczy, moglo by byc mniej ;/ nigdy nie wiadomo... reset nie oznacza wiecej graczy. Juz zasysam clienta, widzimy sie w grze :)

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

dobra, ogladajac prezentacje i patrzac na to, ze jest malo graczy bylem zniechecony, ale widac, ze administracja chce utrzymac ten serwer i bardzo dobrze, ze resetu nie bedzie, bo wtedy zamiast wiecej graczy, moglo by byc mniej ;/ nigdy nie wiadomo... reset nie oznacza wiecej graczy. Juz zasysam clienta, widzimy sie w grze :)

Wzór do naśladowania. :)

Przynajmniej nie podkręcają licznika xD

Zagrałbym gdybyście zrobili reset (mialem tego nie pisać? :D )

Powodzenia

Miałeś tego nie pisać, Dziękujemy. ;)

qolJA1e.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

# Warto zaczynać od nowa ? 
# CEny zmianek 1/5 ? jakie są ?
# Jaki najlepszy sposób na zarobek ?
# Są jakieś wojny gildii ? żebym sie nie zanudził na śmierć na serwerze :v
# CO ile eventy są ?
# Moglibyście zmienić wygląd strony ?? Plyys xD
# BS Dozwolony ?
# Biolog jest ? Do którego poziomu ?
# Misje ( Zlikwidowane są z np zabij dzikiego psa etc. ) ?
# Macie jakieś autorskie misje ?
# Stal / Zatruty skąd dropne ? i ile kosztują od graczy ?
# Dużo ludzi gra ? 
# W ile wbije max lvl grając po 8h dziennie ?
# Pomocna Administracja ? / Czesto ONLINE ?
# Jakiś update albo coś macie w planach ?
# Rosy dają max wartości ? (Jeśli nie to proponuje takowe dodać )
# Zwój zmiany Skilli skąd ?
# Prawda to że Większe lvl'e nie pozwalają grać ( Zabijają na wolnym ) Mniejsze lvl ? 
# Jakieś bugi które utrudniają / ułatwiają gre ? 

@xGuRu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...