Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki i mikrofon do 200zł

matrixSK1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy Ci na basie?

Ja polecam Sennheiser HD202, ewentualnie Superluxy + Zalman Mic na klipsa, najlepsze rozwiązania do gier i muzyki, bo słuchawki z mikro w tej cenie to porażka. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to tak jak pisał True w innym temacie jest kilka propozycji:

• Superluxy HD681 EVO
  • Takstary HD2000
  • Sennheiser HD202
  • + Zalman Mic

Tu możesz sobie wybierać pomiędzy wygodą / wyglądem, jakość dźwięku we wszystkich jest na wysokim poziomie w tym przedziale cenowym.

Opublikowano

Senków HD202 to ja bym nie polecił jeśli zależy Ci na basie. Superluxy to według mnie najlepszy wybór w tej cenie patrząc na komfort użytkowania, podatność na modyfikacje i sam dźwięk. Zamiast nich rozważałbym jeszcze Shure SRH240, ale tym jest potrzebny bas mod aby zagrzmiały.

Opublikowano

Senków HD202 to ja bym nie polecił jeśli zależy Ci na basie. Superluxy to według mnie najlepszy wybór w tej cenie patrząc na komfort użytkowania, podatność na modyfikacje i sam dźwięk. Zamiast nich rozważałbym jeszcze Shure SRH240, ale tym jest potrzebny bas mod aby zagrzmiały.

Czy ja wiem?

Bas mają dobry, tylko w upalne dni się nie sprawdzają, bo rozszerzalność temperaturowa działa na membrany i ten dźwięk jest wtedy słaby.

Dla mnie Senki są wygodniejsze od Superluxów, bo w nich już po 2-3 godzinach bolą uszy, ale to chyba kwestia kształtu głowy i upodobań.

Opublikowano

Bo ja bym chciał takie mikro w stylu zalmana ale zalmana się chyba wyłączyć nie da a ja co chwilę muszę wyłączać mikro

Opublikowano

Bo ja bym chciał takie mikro w stylu zalmana ale zalmana się chyba wyłączyć nie da a ja co chwilę muszę wyłączać mikro

Zawsze możesz ustawić opcję push-to talk, że musisz naciskać klawisz na klawiaturze, żeby było Cię słychać. :P

Opublikowano
Opublikowano

Zdecydowanie nie są.

Jeśli już słuchawki "gamingowe" to Superlux HMC631 lub coś od QPAD (któryś model to rebrand takstarów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...