Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca montaż długopisów

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was proste pytanko : Czy ktoś z was pracował przy składaniu długopisów w smartjob plan ? Jeżeli tak chciałbym usłyszeć wasze opinię ponieważ znalazłem ciekawe ogłoszenie a nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakieś oszustwo  ;]

A tu macie ogłoszenie 

Praca przy montażu długopisów. Praca w domu, nie wymagająca żadnych kwalifikacji i ograniczeń wiekowych, stała lub dodatkowa. Zarobki od 1680 do 2800zł na miesiąc. Legalne zatrudnienie. Aktualne na terenie całego kraju. Napisz do nas i zacznij zarabiać w domu.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Witam. Mam do was proste pytanko : Czy ktoś z was pracował przy składaniu długopisów w smartjob plan ? Jeżeli tak chciałbym usłyszeć wasze opinię ponieważ znalazłem ciekawe ogłoszenie a nie wiem czy to przypadkiem nie jest jakieś oszustwo  ;]

A tu macie ogłoszenie 

Praca przy montażu długopisów. Praca w domu, nie wymagająca żadnych kwalifikacji i ograniczeń wiekowych, stała lub dodatkowa. Zarobki od 1680 do 2800zł na miesiąc. Legalne zatrudnienie. Aktualne na terenie całego kraju. Napisz do nas i zacznij zarabiać w domu.

Nie, nie bierz tego oni naciągają, było nawet w telewizji.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Jak chcesz skręcać od 6:00 do 16:00 dziennie długopisy to powodzenia. Dostaniesz 1200 zł na łapę za tyranie cały miesiąc. Już lepiej nosić ulotki. 6 godzin dziennie, 3/4 dni w tygodniu i masz większe zarobki niż po 10h dziennie w skręcaniu długopisów. Tylko, że musisz roznieść z 15 - 20 tys ulotek ( po 2 grosze za ulotkę ). Ja z kumplem uwinęliśmy się z 7 tysiącami w niecałą godzinę ( blokowiska, po 30 ulotek na klatkę [średnio] ). 

btw. to najprawdopodobniej są oszuści

Opublikowano

Dobra dzięki za odpowiedzi :D Poszukam sobie czegoś innego. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...