Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CF Xtrap

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześc sciągnąłem cfa po resecie systemu i cały czas jak właczam hgwc sie zaladuje odczekam chwile to pojawia sie x trap i nie da sie go włączyć 

co moge zrobić ? 

mam coomodo free antivirus (to jest wirus)

przeczyszczałem kompa ccleanerem :P itd ]

LIMIT + ÓW  (PRZEZ TYDZIEŃ) JAK KTOŚ POMOŻE :D

Opublikowano

sciagnij najnowzy AVAST 2014 na 30 dni.. i on ci zeskanuje kompa po czym każe ci go wyłączyć klikniesz ok i on w trybie awaryjnym przed wlaczeniem windowsa naprawia błedy nacisnij sobie F2 i  poczekaj on wyczysci i naprawi bledy po czym wlaczy windowsa i bedzie ci smigało wszystko ja tak naprawiłem Aegis.exe ;]

Opublikowano

sciagnij najnowzy AVAST 2014 na 30 dni.. i on ci zeskanuje kompa po czym każe ci go wyłączyć klikniesz ok i on w trybie awaryjnym przed wlaczeniem windowsa naprawia błedy nacisnij sobie F2 i  poczekaj on wyczysci i naprawi bledy po czym wlaczy windowsa i bedzie ci smigało wszystko ja tak naprawiłem Aegis.exe ;]

Nie pomogło ! ;/ 

Opublikowano

Pisz priv, jak z czymś masz problem.

Windows 7

Start>Uruchom> wpisujesz "msconfig" > wchodzisz w zakładke uruchamiane i odznasz wszystko (nic się nie stanie, nie ma tam aplikacji systemowych) + resert i sprawdź. Jeżeli wszystko jest dobrze, to napisz priv, a jesli nie, to:

Ściągnij Malwarebytes ANti-malware i zrób pełne skanowanie, po czym znowu reset, jeśli nadal nic nie dało, to ściągnij program HiJackThis i zrób skan. po czym log prześlij mi, albo wklej tu: http://www.hijackthis.de/ w tabele "log file" i te pliki, które mają obok "X" (szkodliwe), to usuń, a jeśli nie możesz, użyj programu Unlocker. (i napisz mi, gdzie się znajdował plik + nazwa.)

Jeżeli nic z tego nie pomoże, trzeba użyć combofix, ale to napsiz też priv, bo przez przypadek mozesz wgrac sobie "nieoryginalny" system Windows.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...