Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena skinu Czarny Alistar

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Lolskinshop jest za 699 Euro, to jakieś 2800 złotych... :O

Daj znać czy kod jest aktywny, może kupię! joke  B) 

//EDIT: może mi ktoś powiedzieć, dlaczego ten skin jest taki drogi? ;S

Skin jest drogi, ponieważ można było go zdobyć tylko w kupnie pudełkowej wersji lola (tak mi się wydaje, dawno dawno temu). Razem z tym dostawało się chyba też human ryze i gothic annie ale nie jestem pewny na 100%

Dużo wart, ale co do rzadkości jego spotykania to co powiecie o Rusty Blitzcrank, nigdy go jeszcze nie widziałem, nawet w sklepach ;s

fb.com/myrodj

Opublikowano

O ile mi wiadomo, Riot unieważnił wszystkie kody - mój kod do Arcade Hecarim już wygasł, chciałem go komuś sprzedać ponieważ mam już skin do Hecarima, wpisuje dziś i nic. :)

Tak więc prawdopodobnie Twój kod jest warty tyle co zero.

Opublikowano

O ile mi wiadomo, Riot unieważnił wszystkie kody - mój kod do Arcade Hecarim już wygasł, chciałem go komuś sprzedać ponieważ mam już skin do Hecarima, wpisuje dziś i nic. :)

Tak więc prawdopodobnie Twój kod jest warty tyle co zero.

Może napisać do Riotu w tej sprawie, jeśli ma skina pozyskanego uczciwie, to ma szansę jeszcze go sprzedać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

zszokowaliście mnie ;o. Mam kod na ten skin tylko nie wiem czy jest jeszcze aktywny. Da się w jakiś sposób sprawdzić czy kod działa? Napisałem już ticket do riotu.

to ja cie bardziej zszokuje :)

Riot napisał że wszystkie kody na skiny są już nie aktywne gdyż za dużo ludzi je sprzedaje :) i NIE KUPUJ / SPRZEDAWAJ kodów gdyż już WSZYSTKIE są NIE aktywne

jak byś sprzedał wcześniej o około 2 tyg to by był jeszcze aktywny :) teraz masz tylko pamiątkę po kodzie

32984651300858722438.png

Opublikowano

to ja cie bardziej zszokuje :)

Riot napisał że wszystkie kody na skiny są już nie aktywne gdyż za dużo ludzi je sprzedaje :) i NIE KUPUJ / SPRZEDAWAJ kodów gdyż już WSZYSTKIE są NIE aktywne

jak byś sprzedał wcześniej o około 2 tyg to by był jeszcze aktywny :) teraz masz tylko pamiątkę po kodzie

Napisze do supportu i mu przypiszą do konta? Problem? Gdzie?

Opublikowano

Napisze do supportu i mu przypiszą do konta? Problem? Gdzie?

Nie przypiszą... Jeśli da zdjęcie karty z kodem na alistara (na 100% taką miał, cyfrowej się nie dostawało) to mu odblokują ten kod :>

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...