Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DATyasuo enforce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam problem podczas grania na skrypcie dat yasuo przy lat hitowaniu dostaje jakiegoś zielonego spamu LIB.PATH i nie działa skrypt przez jakieś 5 sek . Wszystko mam niby zaaktualizowane ..

Opublikowano

Odpal na czysto Yasuo i sprawdz czy dziala, na wszelki wypadek sprawdz, bo moze ci Windwalker dziala ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Odpaliłem na czysto i nie działa .. Tzn. w custom scripts zaznaczyłem tylko dat yasuo i (loade.lua) niby na chacie pisało że wszystko działa podszedłem tylko  do minionów przetrzymałem przycisk do hitowania i nie działało nic tylko znowu spam na chacie LIB.PATH i error.download.lua.2 czy cos takiego :/  

Co do windwalker'a error przy identyfikowaniu 

Opublikowano

Musze usunac tego bola co teraz uzywalem aby grac na t ym od ciebie ? 

@Edit

Działa  to od ciebie , odpaliłem load i yasuo i działa . Ale to nie jest datyasuo 

Opublikowano

Nie, nie musisz. Mozesz miec miliard bolow na kompie, jedyne co ich laczy to wspolny folder w %appdata% :D

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

No okej ważne że działa ten scrypt ale .. Przy robieniu comba nie używa ulta , przy last  hitowaniu nie używa Q i nie używa W przed skillshotami . O co chodzi ?

Opublikowano

No okej ważne że działa ten scrypt ale .. Przy robieniu comba nie używa ulta , przy last  hitowaniu nie używa Q i nie używa W przed skillshotami . O co chodzi ?

Zmien prodiction na 1.2, uzyj fixow.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Uff okej , zauważyłem że w tej paczce jest również Dat Yasuo i nawet działa ! I teraz mam pytanie , czy jeśli użyje tych skryptów to nie będą się one gryzły wzajemnie ? Dat yasuo , evadee , activator ?

Ja miałem tak, że z Windwalkerem (który mi nie działa) działał evadee. A z Dat Yasuo (działa ładnie u mnie) evadee wywala bug splaty... ffs

Opublikowano

@KarolekNew

To prodiction wszystko pierdoli, a nie vprediction.

A nie czasem na odwrót? Skrypty z  Prediction działają prawidłowo, podczas gdy jest tylko opcja używania VPrediction wyłącza mi klawiature, po prostu nie można nic zrobić. 

Opublikowano

A nie czasem na odwrót? Skrypty z  Prediction działają prawidłowo, podczas gdy jest tylko opcja używania VPrediction wyłącza mi klawiature, po prostu nie można nic zrobić. 

Nie, ja korzystam tylko z VP i działa zajebiście. Prodiction pierdoli sprawę.

Opublikowano

Kur** i znowu dat yasuo nie działa .. Czysty bol od ciebie i już nie działa nawet .. Nie robi mi comb , last hituje tylko z auto ataków , i znowu spamuje tym LIB,PATH co jest z tym gównem ?!  :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...