Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wbic 70?

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie wbić najszybciej od 43 do 70v sura wp

Eq:

yy +9 5b 1,5khp 10do pz reszty nie pamietam kd def i ucyhlki+3

5katna+9 

wyzywka+9

kolce z b.złota +9

necek buty 1,5khp

srebna+9 

fms sr 36 5b kd+4 mob kryt

Skille

ostrze m5

zbrojka m5 

w strach chyba 6 (czytam codziennie jedno Ku ostrza i zbrojki

buff blogo 27% pomoc 27% z groszami może jeszcze kupie jakiś wachlarz z 12int aby mieć równe 30% 

mam ok 200kk i troche w itemkach na sprzedaż ale na razie nie chce tego ruszać tylko na poty i ku , bo potem musze coś ogarnąć na 65 i 75 :)

Myślę nad V2 ale nie wiem czy uciagne spota w v1 na szponach dajy prawie cały ? Jak myśliecie w ile wbije 70 z pdkami ? ;)

Opublikowano

Buffy 35%+.

Dasz radę na V2 na luzingu, zarzuć PDka, podkręć buffy jak już wspomniałem i jedziesz.

A czas wbijania zależy od tego jak systematycznie i mniej więcej ile na dzień spędzisz nad serwerem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Całego może i nie, weź jakieś ogarnij dopalacze jeszcze soki itp, dobrze by było jakbyś miał wierzcha z defem to coś tam byś mógł zdziałać.

Opublikowano

Czyli z takim ekwipunkiem i buffami ściągne spota w v2 całego ? 

zależy ile Ci wychodzi deffa i hp. podkręć trochę buffa i leć na v2, jak nie ogarniesz spota to bierz na części. o wiele lepiej leci jak weźmiesz pół spota w v2 niż z całego w v1. jak wbijesz 61lvl kup eq na 61 (zbroja, tarcza, fenki, eq z łez) i leć na v3. 750deffa + 14-15k hp + buff 30-35% i ogarniesz spota na v3 WP'kiem.

Opublikowano

Możesz też pobrać wh i uciągać całego spota w v2 :) 

@top. Skołuj buffa + jak masz to możesz ubrać wierzchowca na defa lub wartośc ataku zawszę to trochę pomaga 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Możesz też pobrać wh i uciągać całego spota w v2 :)

@top. Skołuj buffa + jak masz to możesz ubrać wierzchowca na defa lub wartośc ataku zawszę to trochę pomaga 

Szkoda konta z tym levelem i eq na cheaty :P

@top Zrób, znajdź buffa. I leć na V2 ;)

Jak nie cały spot to po paru grupkach.

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...