Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antivirus 2014

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z kompem (PC) , niedawno przyszedł od informatyka i wszystko all działało , az pobrałem clienta metin2 bo tam robie z kolegami serwer i musialem antywira wylaczac zawsze gdy wchodzilem na serwer wiec postanowilem wylaczyc go az do ponownego uruchomienia , i jakos tak przez tydzien nie włączałem a pobieralem rozne pliki , itp. 

I jestem pewnien że jest on teraz zasyfiony przez gówniane wirusy. Miałem pande antivira ale usunełem bo jak wylaczalem anty , i chcialem wlaczyc mnetka to mi usuwalo caly folder , wiec usunelem i zainstalowalem avasta i teraz cos sie pierdoli , nwm co robic.

Wyszuka mi avast premier pobralem na 30 dni , on jest dobry idam rade na nim wyszukac wszystkie gowna ??? Jak nie to podajcie mi jakis dobry antivirus zebym mogl wyszukac wszystkie wirusy i skasowac .. ;p

A i nie wiem czy bedzie potrzebne ale gdy właczam przeglądarke to mi chodzi spoko potem paru minutach wylacze przeglądarke to chce wlaczyc gre , to mi sie pokazuje takie cos ze laduje sie taka ikonka obok wskaznika myszki ze sie laduje , mam win 7 i w kazdej grze tak ... Wiec to napewno zayebane wirusy , wazne jest to zeby nie usuwało mi metka który jest czysty....

imetin_logo.png

Opublikowano

Odinstaluj Avasta (poszukaj jak to dobrze zrobić)  i zainstaluj Nortona Internet Security (trial na 15 czy tam 30 dni) i przeskanuj.

Opublikowano

Kaspersky AntiVirus... Polecam zrobić format, zainstalować go i potem bwawić się w pobieranie plików... Trzeba też umieć korzystaćz internetu... ja przez cały miesiąc nie miałem antywirusa, po przeskanowaniu komputera 2ma antywirusami (nod32, kaspersky... i nie nie miałem 2 na raz zainstalowanych :P) nic mi nie wykryło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...