Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jest taka opcja, że jeszcze wczoraj popołudniu sobie elegancko grałem na tym enforce, wchodzę wieczorem odpalam enforce i wyskakuje okienko do zalogowania się, zalogowałem się więc na konto lukey'a .. niby się loguje bo żaden błąd nie wyskoczył ale po 3 sekundach znowu pojawia się okienko logowania

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Używałem dokładnie tego samego reg'a - nie działa :(

Myślicie, że może być to związane z HWID?

legiae.png

Opublikowano

Nie.

Wez paczke Mpcforumowa z EFV i wszystkie liby/fixy z reszty tematow, i sprobuj ponownie.

@Edit

Zaraz ci dam paczke na ktorej bedzie na 99% dzialac wszystko, upewnij sie, ze usunales folder BoL z regedit, ogolnie sprobuj to teraz i sprwadz czy dziala z tym co masz.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Może ktoś podrzucić gotową paczkę działającą? Bym sobie tylko pozmieniał pod swoje wymagania, dam limit +  <3

legiae.png

Opublikowano

Może ktoś podrzucić gotową paczkę działającą? Bym sobie tylko pozmieniał pod swoje wymagania, dam limit +  <3

Jesli moj internet pozwoli, to zaraz ci go udostepnie ( Jestem na Wakacjach i net wciaz slabnie i slabnie ... ) 

Prosze paczka: http://speedy.sh/BreG5/BoL-Enforce.rar

Zaraz skan poleci.

Standardowo wykrylo DLL'ke BoL'a, czyli czyste: https://www.virustotal.com/pl/file/5d8289b8079d0a4402ff422ad57b1d95c576d2833725257b634bf7a20531253c/analysis/1405190830/ xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Okej, myślę, że nie tylko ja czekam na tą paczkę, no to czekamy <3

+ Udanych wakacji, pamiętaj - najbezpieczniej przed komputerem :D

legiae.png

Opublikowano

Odpal bola przez enforca

GENIUSZ :O

Serio? Dzięki nie wiedziałem :I

legiae.png

Opublikowano

Po każdym uruchomieniu pc musisz odpalać "start acrylic service"

Nie prawda :_;

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dalej nie działa, ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? :(

@Edit

Działa ;o Problem tkwił chyba w tym, że hasło do lukey'a wpisywałem '12345', a należało wpisać '123456' :D

legiae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...