Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgoloung

nSn

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano
UWAGA NA STRONE CSGOLOUNG NIE CSGOLOUNGE!

Ponieważ strona www.csgoloung.com działa podobnie jak csgolounge lecz wyświetla tylko jeden profil jakiegoś typa który chce was okraść!

654751405186457597699.jpg

Chce was okraść to mało powiedziane! podszywa próbę logowania steam.

Link z jego strony jest inny niż logowania steam.

Wszystko jest tak jak na stronie steam lecz zamiast podania KODU pobiera plik STEAM GUARD!

243641405186457597699.jpg

Radze wam tego nie uruchamiać ponieważ jest to raczej keylogger, loguje się wam samo na konto e-mail jak i konto steam i wysyła taką Wiadomość: "Hi please comment me +rep good trader for help me i give you 1 key ! csgoloung.com/trade=8710683/"

Jak widzicie jest csgoloung nie csgolounge.

Ten gość który loguje się na konto pochodzi on z Rosji.

857311405186458597699.jpg

657371405186458597699.jpg

POZDRAWIAM!

Informacje by wns1337

Zródło: cshacked.pl

Opublikowano

Ja się dałem nabrać co mam teraz zrobić ?

Jak narazie nic nie straciłem. Mam jeszcze aktywowanego steam guarda na steamie także żadna wymiana mi sie nie weźmie

Opublikowano

Ja się dałem nabrać co mam teraz zrobić ?

Jak narazie nic nie straciłem. Mam jeszcze aktywowanego steam guarda na steamie także żadna wymiana mi sie nie weźmie

Szybki skan komputera, wejdź na maila i zmień hasło tak jak do konta steam, jeżeli włamie ci się na konto pisz do supportu.

Budowniczy
Opublikowano

Radzę przeskanować kompa esetem albo kasperskym bo to co się ściąga to jest keylogger albo trojan mi wysyłało wiadomości do szystkich znajomych by wchodzili na jgo wymiane + na e-mail 2x logowania z tego rosyjskiego ip.

Opublikowano

Ja miałem z 7 jakichś wirusów które mój "zajebisty" antywirus wykrył, jakieś Babidi czy coś w tym stylu, jest to keylogger, tylko że w innym znaczeniu. Koleś który podesłał ten program, może zdalnie sterować sobie twoim komputerem, czyli jeszcze gorzej. Jednym słowem ma dostęp do wszystkiego!!!

Edit: Zalecam antywirus Microsoft Security Essentials. Jest na prawdę dobry

Budowniczy
Opublikowano

Ja miałem z 7 jakichś wirusów które mój "zajebisty" antywirus wykrył, jakieś Babidi czy coś w tym stylu, jest to keylogger, tylko że w innym znaczeniu. Koleś który podesłał ten program, może zdalnie sterować sobie twoim komputerem, czyli jeszcze gorzej. Jednym słowem ma dostęp do wszystkiego!!!

Edit: Zalecam antywirus Microsoft Security Essentials. Jest na prawdę dobry

Przed chwilą wns'owi ojebał itemy z steam warte 50euro a zmienił haslo e-mail i wyczyscil guard i mu ojebal :X a blokade 7dni jakos tez ominest szansa, ze odzyska itemy od valve? :X 

Opublikowano

Przed chwilą wns'owi ojebał itemy z steam warte 50euro a zmienił haslo e-mail i wyczyscil guard i mu ojebal :X a blokade 7dni jakos tez ominest szansa, ze odzyska itemy od valve? :X 

Nie, valve nie oddaje itemów.

Budowniczy
Opublikowano

Nie, valve nie oddaje itemów.

Mylisz się troszke ponieważ już było wiele takich tematów na forum steam i odpowiedzi ze strony valve byly pozytywne co do oddania itemów z konta złodzieja.

Są rownież dane wymian, valve ma w bazie z jakiego konta na jakie ida itemy skradzione.

Opublikowano

Mylisz się troszke ponieważ już było wiele takich tematów na forum steam i odpowiedzi ze strony valve byly pozytywne co do oddania itemów z konta złodzieja.

Są rownież dane wymian, valve ma w bazie z jakiego konta na jakie ida itemy skradzione.

Nie koniecznie, znajomy ukradł parę noży, dostał bana na handel, a itemu zostały w jego ekwipunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...