Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na Emeraldowe itemy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale na serwerach Craftboard w minigame którą zrobił właściciel jest
Kanał:Craftboard.pl
Film:Nowe Bronie Minecraft Serwer Wojownicy Vs Potwory

Opublikowano

Ty ciągle z tym CraftBoard. 

On to sam napisał a itemy to są jakieś inne przedmioty której mają texturpack na zieloną zbroje :)

To nie mod bo gracze tam nie muszą pobierać modów czyli to plugin :)

Opublikowano

Gracze prawdopodobnie pobierają texture-packi na serwer a plugin robi resztę. Po drugie to plugin autorski, nigdzie go nie znajdziesz.

Opublikowano

Nie kłamcie go bo nawet nie wiece a gów*o piszecie, możesz zrobić eq emeraldowe tylko musiał byś poprosić jakiegoś ziomka z forum ktory dobrze ogarnia jave,lub skrypt i on mógł by ci takie coś napisać

Opublikowano

A ty zrobił byś to? W zamian dostał byś admina na moim ogarnięty serwerze na 200 slotów i chodzi mi o eq nie o minigre a ten plugin co podałeś robi jakieś diaxowe itemy a nie emeraldowe

Opublikowano

Nie kłamcie go bo nawet nie wiece a gów*o piszecie, możesz zrobić eq emeraldowe tylko musiał byś poprosić jakiegoś ziomka z forum ktory dobrze ogarnia jave,lub skrypt i on mógł by ci takie coś napisać

Chłopie a jak byś inaczej chciał zrobić te emeraldowe eq, w pluginie nie da się tworzyć nowych rzeczy tylko zastępować tymi co są.

Ty jak nie wiesz to nie pisz ;d Plugin to nie mod

A ty zrobił byś to? W zamian dostał byś admina na moim ogarnięty serwerze na 200 slotów i chodzi mi o eq nie o minigre a ten plugin co podałeś robi jakieś diaxowe itemy a nie emeraldowe

Chyba nie taki ogarnięty ten 200 slotowy serwer;d  Podałem ci plugin i nie narzekaj bo w nawet autorskich pluginach da się tyko zastępować tymi rzeczami co są już w Minecraft i co najwyżej dać texturke :P

Plugin to nie MOD

Opublikowano

@kuba5989 nie da się zrobić w pluginie to ty chyba nie wiesz co plugin... sam podałeś plugin który tworzy takie eq więc pozdro dla twojego mózgu ;) 

Opublikowano

Djabelny dlaczego nie przeczytałeś uważnie tego co napisałem ja podałem ten plugin jest fajnie okej. I ty i Kosiara mnie z hejtowaliście, że "co to za głowno plugin". I przez to co napisałeś Kosioara myśli, że da się zrobić prawdziwe emeraldowe eq (zielone) bez texturpacka ;d

Opublikowano

Ewentualnie możliwość texturepacka na zenchantowany przedmiot na niemożliwy enchant nakłada texture emeraldową :) w skrypcie mogę poszperać ale coś kojarzę z nakładaniem tekstur pluginem w którym są tekstury i z folderem gdzie się znajdują i z tamtąd importuje teksture na zbroję enchantowaną o.O

• 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

to jest textur..... po prostku albo diax eq albo skórzane podmnienione eq w texturze pokolorowali na zielono, dali nazwe oraz enchant [ SKRIPT ] .... Zobacz czego serwer nie udostępnił tam- eq skórzane,iron,gold czy diax i w texturze tylko przemaluj :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...