Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem / Szukam osób do stworzenia nowego serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Po kilku latach postanowiłem, że wrócę do metina, a w szczególności do tworzenia serwerów. Od 2010 roku nie zajmowałem się tym gdyż nie miałem sprzętu, eipy, pieniędzy oraz czasu na to wszystko. Wracam z ciekawym pomysłem, wracam z chęcią do pracy. Niżej wszystko wam opiszę :)

Poszukiwane osoby na nowy prywatny serwer metin2!
Cześć! Raczej nikt mnie tu nie pamięta ale kiedyś a dokładnie w 2010 roku naszedł mnie pomysł zrobienia własnego serwera metin2. Oczywiście zacząłem coś robić ale niestety poległem. Nie mając sprzętu, pieniędzy, czasu i motywacji odpuściłem sobie stworzenie wymarzonego serwera. Grałem wtedy na innych prywatach ale od ponad roku nie gram praktycznie w żadne gry, a tym bardziej w metina.

Od kilku dni myślę nad zrealizowaniem mojego planu i stworzeniem unikalnego serwera. Posiadam pieniądze na zakup dedyka i wszystkich potrzebnych rzeczy.

Chciałbym stworzyć serwer, który naprawdę będzie czymś unikalnym. Niestety długo nie obcowałem z metinem więc nie bardzo się orientuje ile rzeczy nowych musiało dojść i ile się pozmieniało. Dlatego do stworzenia tego projektu poszukuję osób, które mogą coś wnieść od siebie. Chciałbym aby ten serwer przetrwał długo. Chciałbym również by zawitały na nim najlepsze i najbardziej pożądane nowości. Poszukuję osób ambitnych i gotowych do pracy, osób, z którymi z łatwością będę mógł nawiązać kontakt i bez żadnych sprzeczek się dogadywać co i jak. Osoby, które chcialyby pomóc w realizacji projektu muszę mieć jakieś doświadczenie z tworzeniem serwerów metin. Nie szukam osób, które liczą tylko na zarobek!

Poszukiwane osoby to:

• Technik - musi podąrzać za wszystkimi nowinkami w metinie, chodzi mi o to by wiedział jak wgrać najnowsze rzeczy, musi umieć naprawiać bugi i radzić sobie ze stresem w niefortunnych sytuacjach. Chciałbym na to stanowisko postawić osobę ambitną z doświadczeniem, osobę, która ma pojęcie i wie co robi. Oczekuje dyscypliny i solidnego podejścia do pracy.
  • Grafik - osoba zajmująca sie tworzeniem grafiki na serwer jak i na stronę internetową oraz do prezentacji serwera.
  • Quester - osoba, która potrafi napisać questa oraz go edytować.

Ja osobiście zajmę się stroną serwera, forum oraz pomocą przy wgrywaniu na serwer itemów itp.

Chciałbym stworzyć serwer, który będzie zarabiał na siebie jak i w przyszłości na administracje. Nie chce by ktoś z was myślał, że jest to serwer tylko pod kase. Chcę by prywat był zrobiony w sposób taki, że gracze i cały team będzie zadowolony. Nie chcę wstawiać do IS-u niewiadomo czego. Najlepiej jak serwer będzie dobrze rozplanowany. Przede wszystkim graczę nie będą musieli wydawać pieniędzy na to by być lepszym od innych, nie planuje wstawiać do isu, rzeczy, które w grze nie będą do zdobycia. Wszystko chcę rozplanować tak by bez kasy dało się normalnie grać :) Oczywiście serwer też musi zarobić na siebie. Jeżeli się rozkręci to administracja również dostanie swój %. Jest to do ustalenia jakby to wyglądało aczkolwiek nie chcę by pisali do mnie osoby, które od razu liczą, że dostaną wzamian pieniądze za swoją robote. Szukam Teamu na stałe. Na początek trzeba najpierw stworzyć stabilny serwer, utrzymać go a dopiero potem można go udoskonalać względem najlepszych. Myślę, że jeżeli projekt będzie dobry to wyjdzie to i graczom i całemu teamowi serwera na dobre.

SPONSORING

Mogę zostać również sponsorem pod warunkiem, że osoby, które szukają kogoś kto opłaci im serwer itd. mają poważne podejście do pracy, są zaangażowani oraz mają zgrany team. Nie chcę tu nikogo kto liczy tylo na to, że zarobi. Chcę aby team był ogarnięty i dobrze razem ze sobą współpracową. Oczekuję bardzo dobrze zrobionego serwera z przyszłoscią.

KONTAKT

Kontakt najlepiej przez prywatną wiadomośc na forum.

Pozdrawiam!

sygnateam.png
Opublikowano

Wiesz mając 8 postów nikt raczej Ci nie zaufa. Ale co do tematu nie mam zastrzeżeń bo widzę że jest ładnie napisane. 

Ja osobiście polecam chodź jest mało postów ale widzę ogarnięty człowiek.

Opublikowano

Wiesz mając 8 postów nikt raczej Ci nie zaufa. Ale co do tematu nie mam zastrzeżeń bo widzę że jest ładnie napisane. 

Ja osobiście polecam chodź jest mało postów ale widzę ogarnięty człowiek.

Może i nie zaufa :). Konto mam od 2011 roku. Na mpc forum jestem od 2010 roku więc sporo :). Czekam na poważne propozycje.

sygnateam.png
Opublikowano

Panie kolego prosiłbym o napisanie na moje gg 47794445 jest coś o czym musisz wiedzieć i pisze się do projektu prosiłbym o skontaktowanie się :D

Myśle ,że uda się zrobić coś unikalnego.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...