Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Own-Craft

Rambo05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa serwera: [1.7.2] OWN-CRAFT [1.7.9]

Typ Gry : Survival + Frakcje EASY DROP

Typ serwera : Dedyk

Sloty : 30

IP : Maskocraft.maxc.pl

Premium : NoN-Premium

Zwierzeta : Tak

Potwory : Tak

Nether : Tak

White-Lista: Nie

Właściciel: AveSLwG Masko9119

Pluginy : Autorskie

:: Own-craft :: [1.7.X][Survival+Gildie]! Jest to serwer stworzony specjalnie dla Ciebie! Na serwerze jestDuzo alutorskich pluginow i skryptow! Codziennie sa EVENTY z nagrodami! Wejdź już dziś i zacznij swoją przygode! IP

Ten baner jest zbugowny server jest online

post-886263-0-69383600-1405204451.png    

Opublikowano

Banując nie słusznie całą gildie za jednego czitera nie zajdziecie daleko.

PS. Chyba nie znasz zasad odświeżania tematu.

graphic.png

Opublikowano

Administracja max. 10 lat. Zostałem zbanowany, za to, że zapytałem co tu jest autorskiego. Odpowiedź padła "wszystko", jednak ja niczego autorskiego nie zauważyłem, wszystko to, co było na MPCforum. Administracja ma całkowity brak kultury i poszanowania. Wszedłem po raz pierwszy na serwer nie zostałem wcale przywitany, czuję się jak jakiś śmieć, gorzej niż śmieć, a nie gracz. Serwer zrobiony dla zarobku pieniędzy. Rangi drogie, a nic sensownego w nich nie ma. Spawn całkowicie zrobiony na "odczep się". Pluginy skonfigurowane; błędy rażące w oczy. Mało graczy, serwer wcale nie jest rozwijany. Serwer 3/10, Administracja 1,5/10.
Jako dowód mojej tezy zamieszczam ten jeden, jedyny screen. Dodałbym więcej, ale nie chce ośmieszać tej "miłej" Administracji. A i już bym zapomniał? "Serwer dla Ciebie" - bardzo ładnie zostałem uszanowany i powitany.. A do tej "autorskiej" i splagiatowanej nazwy nie wyrażę swojej opinii..

27zhyc0.jpg

Opublikowano

@Rambo05

Proszę przedstaw mi dowody. Na chłopski rozum.. Jak można napisać powód, wyżej wymieniony i teraz argumentować, że z powodu obrazy serwera?

Człowieku, nawet 12 lat nie masz. Widziałem twoją ortografię i odpowiedzi na zadane mi pytania.
"Co tu jest autorskiego?"

"Wszystko"

"Co na przykład"

I tutaj ban. :)

Opublikowano

Server ma atorski plugin na killaure oraz gildie pelno skryptow np na logowanie ban czy drop

Co do odpowiedzi na twoje pytania odpowiadal 2 wlasciciel moze w tym momencie nie mial czasu a byles bardzo natretny z tego powodu zostales zbanowany. W ta niedziele wszyscy zostali odbanowani

Opublikowano

@Rambo052
Zgadzam się z tobą całkowicie.
@Rambo05
Rozumiem, lecz plugin na killaurę? Ten z MPC? "Pełno skryptów" z MPC? :) Okey, dziękujemy, za to "odbanowanie". :P

Opublikowano

Cala gildia zostala  zbanowana ponieważ wszysci mieli modyfikacje typu nodus killaura

Cała gildia? Pha, 1 człowiek miał według was czity a nawet go nie sprawdziliście. Zgadzam się również z opinią Tekallax, ogólnie nie polecam serwera.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...