Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować do Srebra II

TomXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CS'a GO mam wygranych 45 (liczba ta będzie rosnąć :3 ) meczy turniejowych oraz 73+ godzin na Steamie a mimo to ciągle jestem w Srebrze I. Dla porównania mój kolega ma podobny czas gry, wygrał ok. 25 meczy turniejowych i jest w Srebrze III. Powoli zaczyna mnie to już denerwować. Dodam, że mapy na których przeważnie gram to de_Nuke, de_Inferno i de_Mirage.

banner.gif

Opublikowano

Aby awansować wyżej to musisz wygrać kilka meczów pod rząd lub być w górnej części tabeli ogólnej bądź jedno i drugie :P

Opublikowano

Musisz wygrac 3 razy pod rzad bez przegranej albo poprostu tak przegrywales ze musisz odrobic bo masz niskie elo. Ja lajtowo 3 gry pod rzadz wygralem z srebra iii do iv odrazu dalo.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Musisz wygrac 3 razy pod rzad bez przegranej albo poprostu tak przegrywales ze musisz odrobic bo masz niskie elo. Ja lajtowo 3 gry pod rzadz wygralem z srebra iii do iv odrazu dalo.

W cs:go nie ma elo.

@top

Nie liczy się liczba wygranych meczy tylko wygranych pod rząd w srebrze myślę, że stabilną liczbą jest awans po 2-4 wygranych pod rząd, mapy na których grałeś nie mają wpływu na twoją rangę. Podaj ss z Oglądaj > Twoje mecze

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Według mnie Valve zamiast dodawać kurnik na Inferno mogło dodać zakładkę do gry w której byłoby widać moją aktualną sytuację na rankedach (coś jak ten pasek co jest w FUT)

banner.gif

Opublikowano

Napisz do mnie PW to Cię wykieruje jak chcesz ;)

Nie wykierujesz sam typa. Możesz przegrywać 100k mixów i wystarczy, że jesteś pierwszy w tabeli i awansujesz. W srebrze 1 dwa mixy ze statami 30-20 i dasz rade. Możesz też ogarnąć ekipe i grać w 5 osób, ale jak będziesz ostatni to i tak nie awansujesz. Jeśli masz srebro 1 i zagrasz z kolegami którzy podniosą trudność (czyli mają większe rangi od Cb) to szybciej awansujesz ale musisz mieć dobre statystyki. Poprostu jeśli gracze z przeciwnego teamu mają dużo większe rangi od Cb to szybciej awansujesz.

Pograj sobie na serverach społecznościowych po oglądaj tut'y jak strzelać z broni jak rzucać smoke i flashe. Jeśli masz silver 1 to zapewne nie umiesz strzelać z m4a1-s który jest no-recoilem. Wystarczy wpisać jak strzelać z ak w csgo itp

Opublikowano

Nie wykierujesz sam typa. Możesz przegrywać 100k mixów i wystarczy, że jesteś pierwszy w tabeli i awansujesz. W srebrze 1 dwa mixy ze statami 30-20 i dasz rade. Możesz też ogarnąć ekipe i grać w 5 osób, ale jak będziesz ostatni to i tak nie awansujesz. Jeśli masz srebro 1 i zagrasz z kolegami którzy podniosą trudność (czyli mają większe rangi od Cb) to szybciej awansujesz ale musisz mieć dobre statystyki. Poprostu jeśli gracze z przeciwnego teamu mają dużo większe rangi od Cb to szybciej awansujesz.

Pograj sobie na serverach społecznościowych po oglądaj tut'y jak strzelać z broni jak rzucać smoke i flashe. Jeśli masz silver 1 to zapewne nie umiesz strzelać z m4a1-s który jest no-recoilem. Wystarczy wpisać jak strzelać z ak w csgo itp

Gówno prawda.

Wszystkie mecze otwieram ze statami 40/15 lub coś podobnego,gram z kolegami ja s3 oni s2 i s1 i awansujemy tak samo każdy,mimo że ktoś zamyka od nas ze statami 6/18.Nie liczy się czy ktoś otwiera czy zamyka. Staty nic nie dają,nic.Liczy się tylko wygrana albo przegrana.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ja na twoim miejscu odpuściłbym sobie granie rankedów. Naucz się najpierw grać, a potem zabierz się za turnieje. Przecież w silverze grają same drewna. Wolałbym grać z botem niż z silverem. Obejrzyj sobie film Izaka dotyczący aima, sensa i ćwicz, ćwicz, i jeszcze raz ćwicz.

Opublikowano

Gówno prawda.

Wszystkie mecze otwieram ze statami 40/15 lub coś podobnego,gram z kolegami ja s3 oni s2 i s1 i awansujemy tak samo każdy,mimo że ktoś zamyka od nas ze statami 6/18.Nie liczy się czy ktoś otwiera czy zamyka. Staty nic nie dają,nic.Liczy się tylko wygrana albo przegrana.

Grałem raz z kolegą i po wygranym meczu na którym zamykał (0:0:16 staty) nagle spadł o rangę:D Czyli staty mają tutaj też coś do awansów. Tak samo raz zagrałem mając na początku gold nova 1 z kolegami z rangi global elite. Byłem 2 w tabeli pod koniec meczu (staty na +) i awans po jednej wygranej (mimo, że wcześniej przegrałem 3 mecze z rzedu. Więc awans zależy od wygranej, statów oraz rang przeciwników.

Opublikowano

Raz grając z kilkoma osobami o rangach srebro III i elitarne srebro ja otwierałem :3 więć staty to najmniejszy problem, ponieważ na prawie każdym meczu jestem pierwszy lub drugi w "tabeli".

banner.gif

Opublikowano

Ja w Mistrzowski Obrońca I wygrałem pierwszą grę, drugą przegrałem, trzecią wygrałem, czwartą zremisowałem i awansowałem... To zależy od statów i rankingu przeciwników.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Najlepiej grać w ekipie niż z randomami. Ja gram ciągle dd2 i opanowałem go już dosyć dobrze (flashe, smoki, ustawienia itp.). Polecam ćwiczyć pamięć mięśniową codziennie ok. 10min, uwierz da to efekty. Pograj troche deathmatchy i naucz się opanować recoil.

graphic.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hello friends mam WIELKI PROBLEM co prawda wygrałem dopiero 15 turniejów,w każdym jestem 1 w tabeli,przegrałem może 3 turnieje reszta wygrana,i nadal nie moge wyjść z silver 1 ? jakim prawem ? :O jak próbuje wpisywać komende    developer 1    dzięki której mamy zobaczyć swoje punkty elo które i tak podobno nie są prawdziwe (słowa twórców) ale i tak pisze mi zawsze na końcu 0   dlaczego ? :O zawsze mam pierwsze miejsce w tabeli i wygrywamy prawie zawsze ! pomocy :c

Opublikowano

Hello friends mam WIELKI PROBLEM co prawda wygrałem dopiero 15 turniejów,w każdym jestem 1 w tabeli,przegrałem może 3 turnieje reszta wygrana,i nadal nie moge wyjść z silver 1 ? jakim prawem ? :O jak próbuje wpisywać komende    developer 1    dzięki której mamy zobaczyć swoje punkty elo które i tak podobno nie są prawdziwe (słowa twórców) ale i tak pisze mi zawsze na końcu 0   dlaczego ? :O zawsze mam pierwsze miejsce w tabeli i wygrywamy prawie zawsze ! pomocy :c

Naprawili tego buga dawno temu..

P.S jeżeli nie możesz wyjść z S1, to naprawdę jesteś słaby. Ćwicz.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Jak nie mozesz wyjsc z silvera to jestes slaby, wow. Ja mialem sytuacje, w ktorych moj team zostawial mnie po 15 sekundach 1 vs 5, w sumie tak jest po okolo 15 razy w kazdym meczu. W tej dywizji ludzie biegna tam gdzie chca, przewaznie jest to 4 b i 1 short, na dedust, moglbym sie zalozyc o klucz, ze w kazdym meczu przynajmniej 3 osoby nie wiedza co to long, jak strzelaja? Jak widzisz jak strzelaja to ogarnia na placz, koles wali full auto jak tylko zobaczy przeciwnika, kule leca gdzies w samoloty na niebie, ehh. To jest gorsze niz bronze 5 w lolu, juz od 5 meczy otwieram tabele z mvp 70+, wygrywam dla tych zjebow 3/4 rund a i tak nic, ciagle przegrana...nic k***a nie umieja zrobic po prostu nic i mowie tutaj o silver 1 do 4. Jedyni gracze, ktorzy wiedza to i jak to sa polacy w meczach, pozdrawiam.

Opublikowano

Jak nie mozesz wyjsc z silvera to jestes slaby, wow. Ja mialem sytuacje, w ktorych moj team zostawial mnie po 15 sekundach 1 vs 5, w sumie tak jest po okolo 15 razy w kazdym meczu. W tej dywizji ludzie biegna tam gdzie chca, przewaznie jest to 4 b i 1 short, na dedust, moglbym sie zalozyc o klucz, ze w kazdym meczu przynajmniej 3 osoby nie wiedza co to long, jak strzelaja? Jak widzisz jak strzelaja to ogarnia na placz, koles wali full auto jak tylko zobaczy przeciwnika, kule leca gdzies w samoloty na niebie, ehh. To jest gorsze niz bronze 5 w lolu, juz od 5 meczy otwieram tabele z mvp 70+, wygrywam dla tych zjebow 3/4 rund a i tak nic, ciagle przegrana...nic k***a nie umieja zrobic po prostu nic i mowie tutaj o silver 1 do 4. Jedyni gracze, ktorzy wiedza to i jak to sa polacy w meczach, pozdrawiam.

Skoro u Ciebie tak sie trafia, to przeciwnicy tez musza byc tacy slabi i powinienes ich niszczyc.

Dlaczego booster moze Ci wyjsc z tego silvera do chociazby kalacha w dwa dni? Bo po prostu umie grac ;3

4zzt3n.png

Opublikowano

U przeciwnikow, som takie prosy, ze jak idziesz we dwoch dla kolesia na plecy to on sie nagle odwraca i dwoma strzalami z kalacha robi dwa heady - ahh, ten silver, czasami lepszy niz gold.

Opublikowano

Jak nie możecie awansować z silvera, a nawet golda, to nie wina waszych teammates, tylko wasza xD

Nie pisać że z randomami się nie da awansować, grałem z randomami aż do orła, tego orła wbiłem w około 30. wygranych mmów, sam, z randomami, i nigdy nie byłem niżej niż 2ak (po 10mmach taka ranga) więc nie zwalać na teammates pany xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja miałem taki dziwny przypadek. Silver 2. Wygrane ok 60 meczy. Na koniec w druzynie bylem 1-4. MVP tez zdobywalem. Jednak po tych wlasnie ponad 60 meczy, spadla mi ranga do Silver 1 (7 przegranych meczy pod rzad, albo ruskie, albo slaby dzien). Zaczalem nadal grac. Wygralem ok. 5 meczy, nic. Wczoraj wchodze, mecz wygrany i.. Silver 2! Dzisiaj rowniez sprobowalem. Po meczu - Silver 3. Wiec nie wiem o co chodzi, pierwszy mecz po spadku w S2 dał mi od razu S3? Czegoś nie rozumiem. Jakiś bug? Ktoś też tak miał?

@edit: Dodam, że wynik był 16:4, wszyscy mieli S3 w meczu i byłem przedostatni w teamie.

Opublikowano

Przecież poziom Silver 4 to mniej,niż 100h grania.Ja po graniu na serwerach społeczności i na mapkach treningowych chciałem

sobie pyknąć pierwszego rankeda i trafiły mi się S4... jedyne taktyki to "Rush B/A/Short" i marny skill.

Według mnie Rankedy powinny być od 50h (minimum) przegranych w cs.Nie byłoby problemu "A bo ja nie mogę wyjść z S2 aaa bo mi się

nooby trafiają,a oni jacyś op są".Zagrałem przez 110h dwa rankedy i uznałem,że żeby nie mieć problemu z rangami to się wyskilluje na taki

poziom,aby samemu móc wygrać :> ( i w sumie wskoczę od razu na golda+ :x).

Tobie też radze potrenować,a nie nękać rankedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...