Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować do Srebra II

TomXPL

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CS GO NIE jest oparty o system ELO(według tego co zaobserwowałem), grę zacząłem z silverem IV i grałem tylko solo(wcześniej grałem dużoooo w 1.6) i siedziałem tam przez jakies 650 h, NIE MIAŁEM ŻADNEGO AWANSU PRZEZ 650H!!! czasem wygrywałem 15 z rzędu, czasem przegrywałem 12 z rzędu i ani awansu ani spadku, a zazywaczaj sytuacja w tabeli wyglądała tak, ja 60 punktów reszta po 12... Zrobiłem sobie przerwe bo miałem dość(miałem wtedy 8 przegranych z rzędu) na jakiś 1 miesiąc, potem zacząłem grać całym team'em wygrałem 1 mecz po tych przegranych i awans!!(to jest dowód na to, że to nie system ELO) a ludzie z którymi grałem byli w s3 itp. Gram z nimi do dziś i jesteśmy obecnie w kałachu :D Są 2 drogi by wyjść z silvera/golda, musisz grac solo i miec farta, zeby trafiac ogarniętych ludzi w teamie, a nie cebulaków którzy wychodzą po 2 przegranej rundzie... albo grać teamem :D (polecam grac na inferno) taktyka zeby wyjsc z silvera bierzecie w CT na inferno p90 i rushujecie mid i banan, gdzies po 4 rundzie przeciwnicy siedzą na respie i nie wiedzą co robić, to piszą n00bs itp. - najłatwiejszy sposób wyjścia z silvera(w goldzie juz tak nie grajcie bo jak tylko wychylicie to głowę dostaniecie)

Opublikowano

W cs:go nie ma elo.

@top

Nie liczy się liczba wygranych meczy tylko wygranych pod rząd w srebrze myślę, że stabilną liczbą jest awans po 2-4 wygranych pod rząd, mapy na których grałeś nie mają wpływu na twoją rangę. Podaj ss z Oglądaj > Twoje mecze

ale zajebałeś :D jest, ale go nie widzisz. na jakiej podstawie zatem dostawałbyś rangę? na sucho ze względu na wygrane mecze?

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Najwidoczniej grasz jak silver 1 to masz silverka 1 ja po pierwszych 10 wygranych meczach dostalem golda4 ( co prawda wczesniej gralem w cs 1.6 ) pewnie zamykasz caly czas 0 gwiazdek to sie nie dziw ze nie awansujesz :D

Opublikowano

Ja po 10 winach gold 4 bylem. Graj z wyższymi rangami i wygrywaj.ew. Napisz pw, coś załatwie

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...