Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A gdyby tak...

IplayDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.Powiem krótko-czy można by zrobić tak żę vbot będzie korzystał z pliku flash,czyli animacji skrzyneczek a nie z pliku png?

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Kurde skończcie z vBotem xD i tak polecą bany chociaż nie wiem jakbyście się starali bo w bp pracują dobrzy informatycy którym płacą za top żeby botuserom zrobić jak najgorzej się da :)

Opublikowano

Kurde skończcie z vBotem xD i tak polecą bany chociaż nie wiem jakbyście się starali bo w bp pracują dobrzy informatycy którym płacą za top żeby botuserom zrobić jak najgorzej się da :)

Hahahaha uhhhhhhh j*b**m. W porówaniu do nich jestem bogiem programistów :).

@topic

Teoretycznie sie da ale nie wiem czy to by cos zmieniło

Opublikowano

Mam do cb pytanie.

To po ch*j siedzisz na tym forum??

MPCforum Multiplayers cheats forum

Opublikowano

Hahahaha uhhhhhhh j*b**m. W porówaniu do nich jestem bogiem programistów :).

@topic

Teoretycznie sie da ale nie wiem czy to by cos zmieniło

On jest lepszym informatykiem od tych z DO. Już to widzę...

Gdybyś był lepszy to byś zrobił bota który by ominął te wszystkie zabezpieczenia, a z tego co widzę to chyba nie wiesz Co to jest komputer geniuszu

Może powiesz mi jeszcze że jesteś synem Bill'a Gatesa ?

@topic

Poszła już fala banów za vbota, nie ryzykował bym na jakimkolwiek miejscu go używać.

Opublikowano

Hugo i Bartek  Po 1 . Kolega powiedział żebyście skończyli z tym marnym botem bo to i tak niema najmniejszego sensu skoro i tak bany się sypią 

Po2 . Skoro jesteś takim dobrym programistą pochwal się swoimi osiągnięciami 

Opublikowano

Witajcie.Powiem krótko-czy można by zrobić tak żę vbot będzie korzystał z pliku flash,czyli animacji skrzyneczek a nie z pliku png?

może i dobry pomysł ale i tak już nikt nie użyje v bota bo jak powiedział @GROMacac posypały się bany :(

Opublikowano

No,ale milo było się czegoś dowiedzieć :) Dzięki!

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Gdybyś był lepszy to byś zrobił bota który by ominął te wszystkie zabezpieczenia, a z tego co widzę to chyba nie wiesz Co to jest komputer geniuszu

@topic

Poszła już fala banów za vbota, nie ryzykował bym na jakimkolwiek miejscu go używać.

Encyklopedia i poszukaj hasła "sarkazm".

PS. No nie wiem co to komp ale ja przynajmniej nie płaciłęm za Kbot-a i wszystkie inne K cosie ;)

Opublikowano

Mam do cb pytanie.

To po ch*j siedzisz na tym forum??

MPCforum Multiplayers cheats forum

To po ch*j odpowiadasz? Nic nie wniosłeś.

Czysto teoretycznie tak- ale byłby wtedy bardzo wolny

Czysto praktycznie nie- bo ta aplikacja porównuje kolor pliku png z kolorem na ekranie i tam klika (flash się porusza)

@topic

Nie zaczynajcie wojny. Bany poszły za swf a nie za vBota.

Hugo i Bartek  Po 1 . Kolega powiedział żebyście skończyli z tym marnym botem bo to i tak niema najmniejszego sensu skoro i tak bany się sypią 

Po2 . Skoro jesteś takim dobrym programistą pochwal się swoimi osiągnięciami 

Polaczkowe myślenie.

"-To jest źle.

-To zrób to lepiej"

Nie k*rwa, przestańcie z tą mentalnością. Jeżeli coś jest źle to znaczy, że to TY masz to poprawić a nie mówić by ktoś zrobił to lepiej.

Więc Twoje "Po2." zachowaj dla siebie.

PS. No nie wiem co to komp ale ja przynajmniej nie płaciłęm za Kbot-a i wszystkie inne K cosie ;)

Tyle, że za te wszystkie "K cosie" nie poszły bany bo nie wykorzystywały swf loadera.

@ EDIT

Na pvp-you know what-.com sam autor vBota stwierdził, że to przez SWF loadera i jest w tym momencie Offline ponieważ inaczej nie chciał zbierać.

Ehh wolałem czasy kiedy działał UDOBot.

Opublikowano

Teraz tylko czekamy aż autor vBota coś wykombinuje by dało się go używać bez swf ale i tak prawdopodobnie wiele osób nie powróci do DO. Ja osobiście jeszcze nad tym pomyśle.

@BraciaMrok

Racja

Czasy UDObot'a były o tyle lepsze że było wiecej możliwości do wyboru a teraz praktycznie 2 boty na krzyż.

W sumie to gdzieś mam jeszcze pliki jakiejś wersji UDOBota. Jak znajdę to dam screeny :>

@Edit

Zapomniałem, że to wymagało stałego połączenia do serwera twórcy ale był jakiś trick jak pamiętam, że dało się go uruchomić nawet bez połączenia. Jak ktoś go pamięta to proszę niech poda na pw albo tutaj.

Opublikowano

@BraciaMrok

Racja

Czasy UDObot'a były o tyle lepsze że było wiecej możliwości do wyboru a teraz praktycznie 2 boty na krzyż.

Dziwisz się? Nie ma co wracać do przeszłości bo już nigdy tak nie będzie, chyba, że BP znowu oleje sprawę i da się wykazać twórcom botów.

Także gadanie, że "ooo wtedy to było lepiej, bo to i tamto" zostaw dla Siebie. 

Opublikowano

o kurde ale wy macie smietnik na kompie xD UDObota juz daaaaawon nie ma a wy macie jeszcze jego pliki :))

Nie na kompie a backup na dropboxie.

Wracając ponawiam swoją prośbę. Pamięta ktoś jak odpalało się UDOBota bez serwera?

Opublikowano

Dziwisz się? Nie ma co wracać do przeszłości bo już nigdy tak nie będzie, chyba, że BP znowu oleje sprawę i da się wykazać twórcom botów.

Także gadanie, że "ooo wtedy to było lepiej, bo to i tamto" zostaw dla Siebie. 

Wolny kraj wiec móie to co mi sie podoba :) tym bardziej że nie obrazam nikogo wiec te swoje posty tez zostaw dla siebie.

Opublikowano

Wolny kraj wiec móie to co mi sie podoba :) tym bardziej że nie obrazam nikogo wiec te swoje posty tez zostaw dla siebie.

Aha. Fajnie masz. Wiem, że wolny kraj, więc wyrażam swoją opinię i piszę co mi się podoba więc nie zwracaj mi uwagi bo trochę za chudy w uszach jesteś. 

@top

Według mnie niedługo boty się skończą więc nie widzę sensu żeby jeszcze w czymś majsterkować. 

Opublikowano

Jakbyś chciał wiedzieć to nie zapłaciłem ani złotówki na te jebane boty bo według mnie bym teraz wyłapał bana za to gówno i dzięki bogu tego nie używałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...