Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. odzyskiwania postaci.

AveeShadowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nie jest to możliwe. Przy kasowaniu postaci potwierdzasz to hasłem.

Zawsze można powiedzieć, że ktoś włamał się na konto ;p, może to coś da; d

Opublikowano

Nawet wkręcając im jakiegoś wałka ;d?

Nawet jak wkręcisz im, że jakiś haker przy pomocy jakiegoś cheata uzyskał twoje passy i tak nie przywrócą postaci.

giphy.gif

Opublikowano

Napisz do nich, masz szanse, że przywrócą Ci postać, ale bez EQ. I nie wciskajcie kitów, że nie da się przywrócić bo mogą przywrócić postać...

Weźcie się zdecydujcie, a nie.....

Opublikowano

Weźcie się zdecydujcie, a nie.....

''Skasowłem postać, ale jednak chcę sobie jeszcze na niej pograć. Możecie mi ją przywrócić?''

Twoje szanse, że odzyskasz tą postać jest bliska zeru. Podczas kasowania postaci byłeś w 100% tego świadomy i na pewno nie zrobiłeś tego przypadkiem ( Trzeba podać hasło.. ), ale jak chcesz to pisz do nich.. jak dla mnie to strata czasu.

giphy.gif

Opublikowano

Atrix nie pierdol glupot. Wkręcać to możesz sobie jakiegoś Admina na serwerze Mc który ma gówno o tym pojęcia ,ale nie zespółowi gry którzy są pełnoletni i nie takie przekręty już widzieli.

Opublikowano

Hej hej u mnie się ktoś włamał na serio i błagałem support o przywrócenie postaci i co mam ją do dziś przywrócili mi w styczniu miałem sp reszte niepamiętam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...