Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolega nie może wejść na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeczytałem kilka tematów znalezionych na tym forum, zastosowałem się do instrukcji, i dalej nic. Kolega nie może wejść na serwer. Pliki by Invoice 2013r, loguje sie na serwer ale po wybraniu postaci wywala do okna logowania. Ja normalnie mogę grać. Wszystkie porty odblokowane, zapora u mnie jak i u niego off, Antywirus także. Serwer jest hamachi, a gre odpalamy przez clienta, w plikach root jest moje IP z hamachi z normalną końcówką, próbowaliśmy także z końcówką 100, lecz nawet nie logowało. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam. Przeczytałem kilka tematów znalezionych na tym forum, zastosowałem się do instrukcji, i dalej nic. Kolega nie może wejść na serwer. Pliki by Invoice 2013r, loguje sie na serwer ale po wybraniu postaci wywala do okna logowania. Ja normalnie mogę grać. Wszystkie porty odblokowane, zapora u mnie jak i u niego off, Antywirus także. Serwer jest hamachi, a gre odpalamy przez clienta, w plikach root jest moje IP z hamachi z normalną końcówką, próbowaliśmy także z końcówką 100, lecz nawet nie logowało. Proszę o pomoc.

Jeden użytkownik miał ostatnio to samo na innych plikach i pomogło przeinstalowanie

hamachi na inną wersję - tak napisał.

Opublikowano

Przeinstalowałem hamachi na starszą wersje 1.0.3 i teraz kolegi nawet nie loguje. Może problem tkwi gdzie indziej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...